Friday, 22 November 2013

Kulit makin berseri dan cantik dengan Shaklee Collagen Powder

Few days back ni rasa kulit cam makin lembut je..ke terperasan sendiri?hahaha..tapi yang confirm betul dan sahih memang kulit muka dan rambut dah tak berminyak cam dulu..rahsianya?jeng jeng..SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni la..



Apa rasa kolagen ni? Rasa dia memang payau sebab xde rasa..memang asli..kan produk dari SHAKLEE ni semuanya selamat dan semulajadi jadi xde gula, xde pewarna dan xde tambahan perasa.

Perempuan mana yang xnak nampak cantik dan lawa kan? Tapi x semua perempuan suka pakai segala macam krim dan make up hanya utk nampak cantik. Dan sorang drpd group tu saya la..memang saya rasa leceh sgt kalo nak pakai segala krim..sebulan dua rajin la pastu semuanya ntah ke mana..pencuci muka pun bnyk kali miss!!

Muka saya pulak jenis yg oily sangat2..sampai dok sesaja pun kena bgn basuh muka, lap dan sambung balik aktiviti yg dok buat tu..Dulu masa keje, siangnya jadi kering plak sbb dok dlm aircond 7 8 jam..

Bulan Oktober lepas bulan promosi SCP ni, so dapatla harga super duper jimat dari harga biasa maka belilah SCP ni. Dok pikir dalam ati, kalo aku nak advertise SCP ni, aku kena try dulu, kalo x nanti cam x best nk share kat orang benefitnya.

So petang tu lepas ambik ngan Kak Efie (nenda upline ku), rasa cam berdebar lak..hahahah..malam tu x banyak cerita la, kacau-kacau dalam air kosong then terus telan..wohohoho masa memula rasa tu cam alamakk..nenda Efie dah advise campur dlm jus atau air pape tapi konon otai, bantai telan camtu je..hihihi..tapinya, bg org yg dah amat biasa telan ubat sebab selalu sakit, takat rasa camni ok je la 

Sebenarnya dah ada perubahan sehari dua tu tapi saya x perasan sangat sampai la dah masuk sachet ke 4 @ 5, baru perasan muka dah langsung x berminyak. Langsung-langsung xde, bukan sikit-sikit. Dengan langsung x guna pencuci muka dah, memang kesannya super duper hebat bg saya. Yela, oily face ni dah bertahun-tahun, tetiba hilang camtu je x sampai seminggu pas guna SCP, sape x teruja kan?

Perasaan tu nak biar smua parut-parut yang dah bertahun ni hilang tapi kena sabarla..Kena konsisten sbb kalau ikut kajian yang dah dibuat oleh SHAKLEE, penggunan optimum selama 8 minggu memang menghasilkan kesan yang memberangsangkan. 

Pastu saya ni ada habit suka cabut-cabut rambut..hehehe..tp sejak minum SCP ni rasa susah plak nak cabut rambut. Cam kukuh je rambut-rambut tu..memang cam x perasan effect dia tapi bila dok menaip ni baru tersedar..cam..ehhh..ye ke?ahhahaha

Sekarang dok tunggu nak habiskan yang ada ni sambil kumpul2 duit nk beli yang baru..heheh..baru seminggu ni saya cuba plak ngan Vit C SHAKLEE, so rasa keberkesanannya makin ketara..Nanti next entry kita cite pasal SUPER HOT VIT C SHAKLEE plak..

Market price utk SCP ni RM298 utk 15 sachet collagen. Mahal? Tak semahal positive effect yg kita dapat daripada tu..



Berminat ngan SCP? Jom roger2 saya kita sembang psl SCP ni lagi, mana tau dapat harga yang lagi best utk khasiat yang super duper best kan?





call/sms/whatsapp : 011-1611 1619
fb : https://www.facebook.com/makananpelengkap





Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari