Monday, 23 December 2013

Kulit gatal mengganggu lena - Herbal Blend Multi-Purpose Cream yang amat membantu

Pagi ni saya bangun dengan agak keletihan. Pukul 3 pagi semalam Akram masih x tidur dok layan kartun dia kat lappy, disuruh tutup dan tido sampai mengamuk-ngamuk tapi mama dah x layan dah. Buat susu dan suruh dia tido jugak, dalam dok mengamuk tu saya baca Ya Latif berkali-kali dan hembus ke kepala dia dan alhamdulillah, lama kelamaan tangisannya makin slow dan mula hisap susu..akhirnya tertido jugak..phewww..Selesai satu kerja

Baru lelap mata selang 30 minit lepas tu si kecil Aamily plak merengek-rengek. Aduhai, kalau yang ni memang susah sket nak pujuk..Bagi susu xmau, tepuk-tepuk pun x jalan..Mama usap la kaki dia since nampak dia dok menggesel antara kakinya..Nyamuk kot? Dok layan tu tak berhenti gak tangisnya, lastnya teringat ngan Herbal Blend Multi-Purpose Cream SHAKLEE. Picit sket dan lumur ke kedua-dua belah kakinya, dan alhamdulillah dia diam je dalam pelukan - tertido balik.

Aamily ni betisnya penuh ngan parut-parut dan kulitnya agak kasar dan berkerak which I believe itu adalah ekzema. Sejak dok guna Herbal Blend cream kat kaki dia, memang nampak kurang dah keraknya tu..Dia pun nampak suka sangat ngan cream ni, sebab bila dia dok menggaru kaki tu, ambil je Herbal Cream ni dia akan terus tarik kaki seluarnya, suruh letak kat kaki dia. Saya percaya dia rasa selesa sket.

Saya pun ada ekzema dah dekat 5 6 tahun kot. Nasib baik kulit kering bersisik dan gatal tu hanya kat kaki, jenuh kalau kat tangan semua..heheheh..Disamping minum ESP, makan Vita C dan Vita E yang memang terbaik untuk kulit, saya juga gunakan Herbal Cream ni untuk diri sendiri. Alhamdulillah, sejak dok guna cream ni, boleh kata gatal-gatal dan pedih kat lutut ni dah kurang. Syukur kerana Allah bukakan hati untuk beli cream ni.

Harga untuk cream ni cuma RM27.50 untuk 4oz. Saya amat sarankan pada ibu bapa supaya sentiasa ada Herbal Cream ni bersama anda kerana krim ini dapat melegakan dan melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Krim ini juga amat berguna untuk anak yang digigit nyamuk, apply je tempat kena gigit tu dan insyaAllah anak dah x meragam lagi.





BERMINAT?
→ pm https://www.facebook.com/makananpelengkap
→ sms/whatsapp : 011-1611 1619
→ blog : http://jazilahilyas.blogspot.com/

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari