Saturday, 4 January 2014

Rasa muda, rasa cantik dengan SHAKLEE

Saya dan suami berbeza umur 10 tahun. Dalam dok jauh beza umur tu pun orang tak percaya dia dah berumur awal 40an (pada masa entry ini ditulis).hehehe..Mungkin susuk tubuh dia yang rendah buatkan dia langsung x seperti umurnya. Jadi apa yang perlu saya buat untuk nampak lebih muda daripadanya secara realiti?Yela, silap2 saya yang nampak lebih tua daripada dia..naya je..hahaha

Saya plak bukan jenis yang suka makeup buh krim sana sini segala bagai..Rasa cukup leceh dengan segala mnda melekat kat muka. So cane nak buat jadi muda sket ni?

Pada masa promo Shaklee Collagen Powder bulan Oktober dulu, saya cuba sekotak collagen dan rasa sangat selesa dengan impaknya. Muka kurang berminyak dan rasa cerah je. "Untuk rasa lebih sihat, dan kulit lebih muda berseri" memang berkesan. Pada ketika entry ini ditulis saya dah guna 3 kotak SCP ni. Kulit lebih anjal, tulang pun makin kuat. Iye..SCP ni bukan semata-mata untuk kulit ye, ia juga untuk tulang rawan, tulang dan gigi. 


November 2013 pula boom dengan promo VIVIX yang super duper awesome. Saya beli satu set promo, sebab mama kat umah ni pun minum (dia selalu tak sihat), hanya untuk buat stok kami aje ok. hihihi..Memang best minum VIVX ni, badan rasa sangat cergas dan sihat. Kenapa? Kerana VIVIX ni tonik anti penuaan. Of course la bersungguh saya amal VIVIX ni kan..x nak la saya nampak lagi tua daripada husband, oh no!!
  
Vivix ni tonik anti penuaan. Memang proven. Saya bagi husband minum VIVIX ni untuk kurangkan ketagihan rokok (he did it!) dan kesannya, dia nampak makin muda. Ah sudahhh!! Cuak gak tapi fikir positif positif dan positif..hahahah

So pada sesape yang nak rasa muda dan cantik tu meh la cuba SCP dan VIVIX ni. Harga xdela mahal mana pun. Lagi mahal nilai yang kita dapat. Tak percaya? Meh cuba dulu


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari