Monday, 17 February 2014

Kurangkan Inci dengan Cinch Shake Mix Shaklee

Dalam keinginan nak kurus, mana lagi utama antara turun kg atau kurang inci di badan? Kalau dapat dua-dua serentak lagi bagus kan? Tapi kita kena kena tau ada sesetengah orang yang inci badan makin berkurangan tapi berat maintain sama semasa dalam proses dietnya.


Apa yang kita patut takuti/elakkan dalam diet dan proses turunkan berat badan ni? Elakkan kehilangan otot kerana kebanyakan proses diet menghilangkan lemak dan otot. Apabila kita kehilangan otot, keupayaan untuk membakar lemak akan semakin menurun dan ia akan merendahkan kadar metabolisma badan.

Otot = Metabolisma

Jadi sekiranya kita berhenti daripada meneruskan diet tersebut, badan tidak akan membakar kalori menyebabkan berat badan bertambah berat. Kitaran ini akan berulang setiap kali proses diet ini diteruskan. Ini dinamakan kesan YO-YO.

Cinch Shake Mix Shaklee dirumuskan untuk;
  • Mengurangkan berat badan
  • Mengekalkan otot
  • Membakar lemak yang tidak dikehendaki
  • Mengurangkan inci yang tidak diperlukan
  • Membantu mengawal lapar
  • Meningkatkan tenaga
  • Menyokong metabolisma 
  • Sesuai untuk penghidap kencing manis kerana kandungan indeks glisemik yang rendah - 22

 Kandungan utama Cinch Shake Mix Shaklee adalah protein dan leucine. Dalam satu hidangan kita akan mendapat 24g protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting serta 6g serat larut. Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat dalam protein.

"The Shaklee Weight Management Program addresses the issue I've raised through my research. It truly works and I believe it's going to change our approach to weight management forever" - Dr Paula Baillie Hamilton (A leading expert in human metabolism)

Sekiranya anda berminat untuk mengurangkan berat badan dan pada masa yang sama mengurangkan inci badan tanpa mengorbankan otot badan, anda boleh hubungi saya untuk pembelian produk Shaklee yang mengujakan ini.

Sms/Whatsapp : 011-16111619
Jazilah Ilyas
Your Trusted SID
1070931
 
COD sekitar Kota Bharu, Pengkalan Chepa, PCB dan kawasan berhampiran. Kos penghantaran berdasarkan lokasi.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari