Monday, 10 February 2014

Kurus dengan Alfalfa Complex ShakleeAlfalfa Shaklee diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik yang bebas daripada pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos @ baja bebas kimia. Ia sangat dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan. Daun Alfalfa Shaklee hanya dituai apabila ianya telah mencapai tahap kematangan mutlak yang kaya dengan klorofil. Setiap tablet mengandungi 300mg alfafa.

AlfAlfa membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat dalam buah-buahan atau sayuran. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian. 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. 10 biji alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.

Dengan pengambilan Alfalfa Shaklee yang konsisten, antara manfaat yang kita dapat;
  • Alfalfa Shaklee adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Sangat membantu melawan alahan dengan memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete's fot). Oleh kerana itu Alfalfa Shaklee sangat disarankan untuk resdung
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut dengan memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. Alfalfa adalah antara suplemen wajib dalam Set Slimming Shaklee
  • Bertindak seperti kacip fatimah, memberi kelainan dalam hubungan suami isteri  • Kajian klinikal membuktikan penggunaan alfalfa yang konsisten akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa yang mengandungi saponin yang bertindak seperti span yang menyerap kolestrol.
  • Melegakan keletihan
  • Mencegah atritis
  • Milk booster yang hebat
  • Membantu mengurangkan simpton gout

Dengan segala manfaat dan kebaikan Alfalfa Shaklee ni, memang tidak dapat dinafikan ia adalah antara suplemen wanib ada di setiap rumah. Hanya RM53.75 untuk 330 biji dan RM97.50 untuk 700 biji.

Jom grab sebotol Alfalfa Shaklee dan nikmati segala khasiatnya. Isteri sihat, langsing dan cantik, suami tersenyum lebar Nak order? Hubungi saya di talian 011-16111619 untuk konsultasi yang lebih cepat

Jazilah Ilyas
Your trusted SID
1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari