Monday, 10 February 2014

Lecithin Shaklee Pengurai Lemak Untuk Kurus

Pasangan penting bagi Alfafa dan/atau Herblax untuk Set Kurus Shaklee adalah Lecithin. Lecithin Shaklee ini unik kerana ia diekstrak daripada kacang soya organik bukan GMO (kacang soya yang tidak diubah genetiknya).

Kenapa Lecithin adalah pasangan penting dalam Set Slimming Shaklee? Meh kita jengah tengok sebabnya :
  • Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A, D, E, K yang larut lemak.
  • Lecithin bertindak sebagai 'pembersih' salur darah, membantu mengemulsi dan metabolisma lemak dan kolestrol. Ia amat membantu dalam pemecahan lemak dan kolestrol.
  • Pengambilan yang konsisten akan mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
  • Meringankan sembelit dengan bertindak sebagai pelembut najis yang berkesan, melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.

Secara ringkasnya ia adalah pemecah lemak dan kolestrol dan Alfafa Complex pula betindak sebagai agen 'pengangkut' untuk membawa keluar segala lemak dan kolestrol yang tidak diperlukan badan kita. Meh kita tengok imej bagaimana Lecithin Shaklee dikatakan efektif sebagai pengumpul dan pengurai lemak


Lecithin Shaklee ini bukan sahaja bermanfaat kepada anda (saya) yang ingin kurus dan turunkan berat badan tetapi juga sangat berguna kepada mereka yang ingin sentiasa cantik secara semulajadi.


→ Lecithin Shaklee membentuk membran sel, melembapkan dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.

→ Menghalang enapan lemak di hati dan membantu memulihkan kesihatan hati.

→ Menghalang kejadian batu karang. 90% daripada batu karang terjadi daripada kolestrol  dan lecithin pula mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.

→ Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress, memperbaiki daya ingatan dan mempertingkatkan kuasa pembelajaran.
→ Memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis dan menggalakkan peredaran darah.
→ Kajian membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat dibaiki dengan pengambilan lecithin yang konsisten.


Anda berminat untuk mencuba Lecithin Shaklee yang awesome? Hanya RM52.50 untuk 180 biji. Berbaloi untuk setiap sen yang dilaburkan insyaAllah. Jom hubungi saya untuk pembelian pasangan Set Kurus Shaklee ini.

Sms/Whatsapp : 011-16111619
Jazilah Ilyas
Your Trusted SID
1070931

COD sekitar Kota Bharu, Pengkalan Chepa, PCB dan kawasan berhampiran. Kos penghantaran berdasarkan lokasi.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari