Wednesday, 5 March 2014

Hilangkan Muka Berminyak dengan Set Enfuselle Skin Care Shaklee

Kulit muka yang bermiyak memang merimaskan dan buat kita tidak selesa kan? Jenuh dah rasanya bertukar daripada satu produk ke produk yang lain tapi camtu jugak kesannya. Kebiasaannya Skin Care Set untuk kulit muka berminyak ni akan buatkan kulit kita jadi kering, pedih dan menyakitkan. Ada pengalaman yang sama? 

Dok tengok orang pakai SKII rasa cam nak cuba tapi bila tengok harga cam tak boleh nak fikir panjang kan?HEehhehe.. kalau ada produk yang kualitinya setaraf tetapi lebih murah, agak-agak teringin tak nak cuba? Jom kita tengok Set Enfuselle ni, packaging pun dah class tau *~~~*


Asas bagi produk Enfuselle ialah Vital Repair Complex yang eksklusif, iaitu satu campuran sinergi tujuh nutrien antipengoksida yang memberikan hasil lebih hebat berbanding penggunaan nutrien secara berasingan.

Dirumuskan TANPA;
* Parabens
* Natrium lauril sulfat
* Penghasilan daripada haiwan 
* Minyak mineral atau petrolatum
* Propilena glikol
*FD&C atau pewarna
*Ftalat
*1,4-dioksina

~ Berasaskan nutrien
~ Terbukti secara klinikal
~ 7 paten
~ Diuji oleh pakar dermatologi
~ Sentiasa tidak menimbulkan alahan
~ pH seimna

Normal to Oily Skin Set 

Purifying Cleansing Gel
~ Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
~ Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
* Mencerahkan tona kulit
* pH yang seimbang
* Hipoalergenik

Purifying Toner
~ Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
~ Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
~ Terbukti secara klinikal
~ Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
~ pH yang seimbang
~ Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
~ Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
~ Membantu mengawal kulit berminyak
~ Hipoalergenik

Balancing Moisturizer
~ Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
~ Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
~ Terbukti secara klinikal:
* 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
* 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
* 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
* Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
Hipoalergenik

*********************************************************************************

Berminat untuk mencuba Set Enfuselle Shaklee? Hubungi saya;

Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com/
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari