Wednesday, 23 April 2014

Kulit Licin & Cantik Dalam Seminggu

vitamin kulit shaklee
licin dan cantik dalam seminggu
Kulit dah rosak jerawat teruk bernanah, berlubang bekas jerawat dan pori-pori semua besar-besar. Dah bertahun camtu. Nasib baik makan vitamin untuk kulit dari Shaklee, seminggu je dah licin terus kulit, langsung takde kesan jerawat lubang-lubang pori-pori tu semua.

Logik tak? Logik tak "kerosakan" bertahun-tahun dapat dihilangkan dan diatasi dalam masa hanya seminggu? Logik ke? Ye logik sekiranya produk yang kita gunakan ada PELUNTURnya. Kesan cepat tapi merana pada jangka masa panjang. Nak? Banyak produk kecantikan yang menjanjikan kesan seawal seminggu tapi rupanya BERACUN dan berMERKURI. Jadi tak pelik la kesannya memang cepat. Cepat elok dan cepat rosak.

vitamin kulit shaklee

vitamin kulit shaklee

Shaklee bagaimana? Lama sangat ke nak dapat kesannya? Lecehnya nak tunggu lama-lama. Tetapi, nak yang cepat tetapi tidak selamat atau nak yang perlahan-lahan tapi kekal dan selamat? Anda pilih yang mana terbaik untuk diri dan masa depan.

Saya sendiri menggunakan hampir kesemua vitamin untuk kulit dari Shaklee. Boleh nampak perbezaannya walau sedikit perlahan. Ingat, vitamin bukan ubat yang boleh menyembuhkan penyakit dalam waktu yang singkat. Vitamin dan suplemen akan membetulkan dahulu ketidakcukupan sesetengah nutrien dalam badan kita. Saya hanya nampak pori di wajah semakin mengecil selepas hampir sebulan ambil vitamin C dengan konsisten, bukan sehari.

Pilihan yang disediakan oleh Shaklee untuk membaik pulih kulit sangat banyak. Terserah pada kita untuk memilih mengikut keperluan dan poket kita. Antara yang cepat dan terbaik adalah Vivix dan Shaklee Collagen Powder. Jadi kalau nak cepat nampak hasilnya, 2 suplemen ini amatlah disarankan.


suplemen kulit shaklee

*******************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari