Thursday, 10 April 2014

Kurus Tanpa Perlu Tinggalkan Nasi

Bolehkah orang Malaysia yang makanan rujinya adalah nasi dan daripada bahan berkanji diminta elakkan jenis pemakanan begini dalam proses menguruskan berat badan? Sejauh mana kita mampu bertahan dengan saranan begini? Seminggu? Dua minggu? Akibatnya bila badan dah tak boleh tahan, kita makan la nasi balik dan kuantitinya mungkin jadi berganda dan badan naik cam dipam-pam pula. Ini dipanggil diet YOYO.

Kenapa jadi camtu eh? Sebabnya proses diet camtu telah menghilangkan otot dan lemak dan merendahkan metabolisma badan. Jadi semasa proses diet yang ketat tu, badan seolah-olah fit dan bila skip diet tu mungkin selepas beberapa hari, berat badan akan naik dengan cepat kerana badan kita telah kehilangan otot.

Set Slimming SHAKLEE tidak pernah menghalang penggunanya untuk makan cuma dinasihatkan agar mengawal pemakanan. Masih boleh makan nasi, gandum dan makanan lain, kerana Lecithin dan Omega Guard akan menghalang segala lemak diakumulasi (accumulate). Lemak tersebut tidak tidak akan terlekat pada otot jadi proses pembuangan akan jadi lebih senang. 


kurus dengan shaklee


Jadi bila lemak tak terlekat maka proses pembuangan makin senang dan lancar. Dibantu pula oleh Alfafa Complex dan  Herb-lax, segala urusan pembersihan akan terjadi secara lembut dan semulajadi. Takde dah lagi dok termenung je dalam tandas pagi-pagi hari. Huhuhu..


kurus dengan shaklee

Agak-agak berapa nilai Set Slimming ni? 
  • Lecithin RM52.50
  • Omega Guard RM136 
  • Alfafa (S) RM53.75 (L) RM97.50
  • Herb-Lax RM52.50

Kena ambik semua ke? Sebenarnya bergantung pada individu..Kalau ada bajet lebih baik ambik semua, kalau tak cukup dengan Alfafa+Lecithin @ Alfafa+OmegaGuard @ Herb-lax+Lecithin @ Herb-lax+OmegaGuard..Pilihan di tangan anda.



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

******************************************************************************************************************

Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari