Thursday, 17 April 2014

Senangnya Berbisnes Shaklee

Sambil menyusu anak sambil berniaga? Nampak sangat la tak logik kan? Tapi ia jadi sangat logik apabila kita menceburkan diri dalam MLM Shaklee. Serius? Ya, sangat serius. Sepertimana seriusnya saya sekarang update blog sambil menyusukan anak.

Kenapa sesenang itu ya? Ntah-ntah tipu ni. No No No. Meh nak cerita kalau tak percaya. Dalam Shaklee, kami sangat tidak menggalakkan praktis simpan stok. Mungkin kumpulan lain ya, tapi tidak kumpulan iReach kami. Jadinya, kami hanya akan order barang apabila pelanggan dah membuat pembayaran. Cara tempah vitamin dan produk Shaklee yang lain pula hanya di hujung jari. Hanya klik www.shaklee2u.com.my dan segalanya selesai dalam masa kurang 5 minit. Pembungkusan dan penghantaran semuanya dilakukan pihak Shaklee. Mudahkan?

bisnes shaklee

Jadi kalau yang nak bisnes dan tambah pendapatan tapi rasa susah nak bergerak, takde kenderaan, tak ada orang nak jaga anak kalau nak pergi branch, sekarang anda dah boleh berbisnes dengan jayanya. Modal anda hanya line internet. Senang, senang dan sangat senang kan?

shaklee malaysia

Bukan senang nak berjaya, tapi Shaklee Malaysia makin menyenangkan perjalanan kita untuk berjaya. Jadi tunggu apa lagi? Jom jadi usahawan berjaya dengan Shaklee. Bukan takat untung runcit, Shaklee bagi lagi kita bonus tunai, bonus kereta dan trip ke luar negara yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Berbaloi kan?


Jom sertai team SUNSHINE saya. InsyaAllah kita bimbing daripada kosong kepada hero, daripada kosong kepada jutawan. 

*******************************************************************************

Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari