Wednesday, 23 April 2014

Shaklee Malaysia Tarik Keahlian Saya!

Bulan Mac lepas menyaksikan hampir 200 ahli Shaklee Malaysia ditamatkan, ditarik dan digantung terus keahliannya. Kejam gila! Dah bayar yuran keahlian, senang-senang pula ditarik keahliannya. Kejam betul. Tutup periuk nasi orang!!

daftar ahli shaklee
Alkisahnya kerana nak meraih perhatian pembeli dan menambah jualan, ramai SID yang menjual vitamin dan suplemen Shaklee yang amat bermutu tinggi dengan harga di bawah pasaran malah yang lebih teruk di bawah harga ahli! Maka kecohlah katanya Shaklee Malaysia yang menutup periuk nasi para distributor ini sedangkan segala terma dan syarat ini sudah disertakan dalam kit keahlian yang didapati selepas pendaftaran.

Dahtu kalau kita tak boleh nak ikut peraturan yang syarikat dah tetapkan, dan kita sebenarnya yang tutup periuk nasi orang lain, adil la kalau Shaklee Malaysia bertegas kan? Harga vitamin dan suplemen Shaklee sudah murah jika dibandingkan dengan mutu dan kualiti yang ada pada produknya. Cuba bandingkan dengan harga vitamin Shaklee di Singapura, anda akan tarik nafas kelegaan!

daftar keahlian shaklee


Saya pernah menegur sesetengah SID supaya bersaing secara sihat bukan dengan menurunkan harga produk. Be fair to others. It's not about be creative and add value anymore but it's more to destroy other SID's market.

Shaklee Malaysia sangat menjaga kebajikan para pengedarnya. Secara terang dan jelas telah diterangkan bahawa harga ahli untuk ahli dan pengedarnya manakala harga pasaran untuk para pembeli yang tidak berdaftar sebagai ahli. Alangkah senangnya kalau semua mengikut peraturan yang telah ditetapkan ini. Adil kan?

shaklee kota bharu
Bersaing secara sihat. Berikan khidmat profesional anda kepada para pembeli. Margin untung yang diberikan Shaklee perlu digunakan sebagai khidmat nasihat kepada para pembeli. Jujur dan adil pada para pesaing, insyaAllah rezeki yang kita dapat lebih berkat.

JADI PADA PARA PENGGUNA DAN ANDA YANG BERHASRAT UNTUK BERKECIMPUNG DALAM BISNES SHAKLEE, JOM DAFTAR KEAHLIAN DENGAN HANYA RM75 (Semenanjung Malaysia) & RM85 (Sabah & Sarawak)

Maka sekiranya anda berminat untuk menjadi pengedar Shaklee, usah risau dengan persaingan harga lagi. Semuanya telah diselaraskan dan tidak akan berlaku lagi manipulasi harga. Apa yang penting penuhkan ilmu di dada untuk memberi khidmat nasihat kepada pelanggan kita

Jom sertai team SUNSHINE saya. InsyaAllah kita bimbing daripada kosong kepada hero, daripada kosong kepada jutawan. 
*******************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyasShare:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari