Saturday, 10 May 2014

Selamat Tinggal Set Slimming Shaklee

Huh!! Takkan kusentuh dah Set Slimming Shaklee ni sekarang. Baru berhenti 2 minggu dah ada kesan lain yang melanda. Nangis-nangis ku dibuatnya

Mula-mula okay je.. Period pun lancar (dengan tambahan beberapa suplemen lain), baju-baju lama dah boleh pakai tapi baru je nak test kalau berhenti jadi cane, dapat plak kesan camni! Memang kena ucap selamat tinggal la jawabnya Set Slimming Shaklee ni sekarang!


Jangan panik ye kawan-kawan. Selama hampir 2 minggu saya terpaksa berhenti mengambil Alfalfa Complex, Herb Lax, Omega Guard, Lecithin dan Cinch Shake  kerana saya turut mengamalkan Set Kesuburan. Ada cara makan tertentu untuk Set Kesuburan ini yang perlu diikuti yang mana pemberhentian Set Slimming adalah salah satu daripada prosesnya.

Rupa-rupanya selepas konsisten Set Slimming Shaklee almost 5 bulan, saya mengandung!! Alhamdulillah alhamdulillah. Maka secara rasminya saya terpaksa stop makan Set Slimming Shaklee ni, hanya ESP yang boleh dan wajib diteruskan.

Dan ohh..Omega Guard juga boleh diambil untuk membekalkan EPA & DHA kepada otak bayi dan ibu juga. Bagi yang terbaik awal-awal pada anak kan bagus?

Kenapa perlu ucap selamat tinggal pada Set Slimming Shaklee apabila mengandung? Memang no chance nak diteruskan la ye? Sabar ibu dan mama semua ye. Di dalam Set Slimming Shaklee ni ada suplemen yang berfungsi untuk membakar lemak dan detoks, tetapi dalam tempoh kehamilan kita sepatutnya menambah berat badan (tetapi secara sihat). Mustahil hukum yang bertentangan boleh diamalkan sekali kan?

Jadi bersabarlah. Selepas tempoh kehamilan ni, kita guna balik Set Slimming Shaklee ini untuk membantu penurunan berat badan yang lebih berkesan. Dan jangan sesekali risau, produk Shaklee dijamin SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM.

Sekarang saya perlu beralih kepada Set Suplemen Hamil pula. Alhamdulillah, alhamdulillah. Sekiranya anda juga masih mencari-cari suplemen untuk kesuburan dan kehamilan, boleh hubungi saya untuk mendapatkan consultation terbaik. An experienced person is the best you can asked for, kan?

***********************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas
Share:

2 comments:

  1. Letak la sekali UPT test ittewwww... Kenangan tu.. ehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kak Efie..nanti next entry pula gambar berharga itu

      Delete

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari