Saturday, 5 July 2014

Vivix Shaklee Tonik Ajaib untuk Pesakit Kronik

"Ayah saya parkinson..tidur malam tak lena, jalan mmg kena berpimpin. Saya bagi ayah VIVIX tak sampai sebulan. Sekarang ayah dah boleh tidur malam dan amazingly DAH BOLEH DRIVE SENDIRI"Bagaimana Vivix bertindak?

Vivix adalah suplemen yang menembusi dan memperbaiki DNA. DNA adalah bahan asas dalam pembentukan sel. Maka apabila DNA telah dibaiki, sistem badan kembali pulih seperti waktu muda dan kembali pada keadaan asal yang sihat dan elok.vivix shaklee


Vivix ialah minuman berperisa anggur campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  Vivix sangat disarankan untuk mereka yang menghidap penyakit-penyakit kronik seperti pesakit diabetes, darah tinggi, strok, gout dan sebagainya. Bagi mereka yang masih mencari-cari suplemen untuk kecantikan, Vivix adalah yang terbaik!


Bulan Julai 2014 adalah bulan promosi Vivix. Dengan belian 6 botol Vivix anda akan dapat 1 botol percuma yang bernilai RM475. 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

******************************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;
iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari