Saturday, 18 October 2014

Bengkel Nutrisi Shaklee Yang Ohsemm

Jumaat lepas saya sekali lagi join Bengkel Nutrisi Shaklee yang diadakan di Holiday Villa Hotel, Kota Bharu. Pada mulanya dah tak nak join sebab kononnya tahun lepas dah pernah join bengkel nutrisi ni, tapi menurut super duper upline saya, setipa bengkel adalah berbeza. Jadi dengan bayaran RM40, bertapa la saya di sana selama almost 7 jam.


holiday villa hotel


PENTING KE ASYIK PERGI KELAS NUTRISI SHAKLEE?


Seperti yang saya mention kat atas, bengkel nutrisi berkos RM40.00 ini meliputi bengkel selama 7 jam dan makan tengah hari. Mahal ke murah? Murah amat la kan? Eh, kelas nutrisi Shaklee ni berbayar eh? No no no. Kebanyakan kelas nutrisi Shaklee adalah PERCUMA. Cuma untuk bengkel nutrisi ni since ia ekslusif, maka sedikit kos perlu dikeluarkan untuk cover kos makan minum, itu sahaja :). Nak bandingkan ilmu yang dapat memang tak logik la dengan harganya tu. 

Okay, back to the topic. Penting ke asyik pergi kelas nutrisi? SANGAT PENTING!! Bagaimana mahu menawarkan penyelesaian pada masalah-masalah kesihatan tanpa kenal produk? Bagaimana nak jadi seorang pengedar berilmu kalau kelas pun tak nak pergi? Abis, yang tak pernah bengkel nutrisi camana ya? hehehehe.. Jangan risau, masih banyak medium pembelajaran di Shaklee ni, nak ngan tak nak je.

Tengok kat sini seronoknya kawan-kawan pengedar Shaklee update tentang ilmu yang kami dapat di bengkel-bengkel nutrisi Shaklee. Macam-macam cerita uolsss. Kakak sorang ni cerita tentang 23 produk yang dicover pada hari tersebut. Ha..jangan tak tau. Bengkel yang saya join ni ada lebih sket coveragenya sebab ada suplemen baru yang Shaklee dah lancarkan ~ Phytocol-ST yang super duper ohsem untuk block kolestrol. Bak kata upline saya, sentiasa ada pelajaran baru yang kita boleh dapat daripada setiap bengkel, oh yeah!!


SIAPA SPEAKER BENGKEL NUTRISI SHAKLEE?



Pakar nutrisi Shaklee yang cantik berbaju purple tu :)


Speaker kami ialah kakak cantik, Pakar Nutrisi Puan Siti Sarah Che Haludin. Masuk kelas dengan pakar nutrisi sorang ni, memang cam masuk masuk kelas sains. Ngeee.. Dulu punya la tak minat subjek sains, sekali terjebak dengan Shaklee terbelajar juga segala menda ni. Rupanya banyak manfaat eh!



peserta bengkel nutrisi shaklee
Mak buyung masih gagah cari ilmu untuk pelanggan-pelanggan tersayang :P


Tengok gambar kat bawah tu, bentuk sperma normal ngan tak pun dicover dalam bengkel nutrisi ini. Apa pulak kaitan bentuk sperma ni dengan suplemen dan vitamin yang Shaklee offer? Ha..kerana kami menyediakan penyelesaian pada masalah yang ada, jadi kena tahu apa masalah-masalah dalam masyarakat kita ni.

Contoh yang sperma ni, kalau pasangan masih sukar hamil, antara salah satu sebab sperma suami yang kurang berkualiti, bentuk pun abnormal jadi cane nak jumpa ovum untuk disenyawakan? Camana cara nak mengurangkan keabnormalan sperma ni? Kenapa jadi abnormal? Haa..ini kerana kurangnya zinc dalam badan si suami yang sangat penting untuk meningkatkan ciri-ciri fizikal normal sperma lelaki. Maka, suami akan disarankan ambik Zinc Complex yang terbukti berkesan secara klinikal ni :)


Baca di sini : Mengapa Lelaki Tidak Subur



Bentuk sperma norml dan abnormal


Jadinya sangat la penting bagi kami para pengedar Shaklee ni terutama yang aktif berbisnes menyertai segala kelas yang dianjurkan oleh Shaklee. Untuk sape jugak kan? Mesti la untuk customer-customer istimewa kami. InsyaAllah kami akan cadangkan yang terbaik untuk anda, bukan semata-mata offer suplemen ikut suka je tau.

So, apa masalah kesihatan anda? Atau anda sekarang sihat segar bugar tapi nak beringat sebelum kena? Meh whatsapp saya borak-borak, insyaAllah ada vitamin yang perlu anda ambil walau anda rasa anda sihat :). Tak percaya? Mehla borak ngan saya :)



******************************************************************************************************************

Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari