Tuesday, 28 October 2014

Tips Membeli Masa yang Pasti Berjaya

Kita sering mengeluh masa seolah-olah tidak cukup. Ya, masa akan sentiasa tidak cukup kerana itulah yang selalu kita rasa dan fikir. Kita selalu diingatkan oleh pakar-pakar motivasi bahawa apa yang kita fikir adalah apa yang kita dapat. Betul atau tak?


kata-kata motivasi


TIPS MEMBELI MASA


Bunyinya tak logik kan? Bagaimana mahu membeli masa? Rasanya ramai yang sanggup membayar dengan harga yang tinggi untuk membeli masa ini. Adakah kita perlukan duit untuk membeli masa? Berapa ratus yang diperlukan? Berapa ribu yang perlu dibelanjakan?


money


Tahukah anda ianya percuma Harganya adalah PERCUMA!. Percaya? Anda berhak untuk tidak percaya tetapi itulah hakikatnya. Tetapi ya, ia sememangnya percuma. Kita tak perlu belanjakan sesen pun untuk membeli masa. Bagaimana?

SOLAT DI AWAL WAKTU


Formulanya sangat mudah tetapi inilah yang diabaikan oleh kebanyakan daripada kita. Saya, anda dan mungkin jutaan umat Islam yang lain. Solatlah di awal waktu. Inilah cara membeli masa yang sangat-sangat efektif. Anda akan rasa perubahan yang sangat ketara apabila anda solat di awal waktu berbanding melambat-lambatkan pelaksanaanya.


BEZA MUSLIM DAN KAFIRTak percaya? Cubalah! Anda pasti teruja dengan hasilnya!! Cuba laksanakan solat di awal waktu sekali, pasti sangat terasa perubahannya. Dan anda akan sangat konsisten untuk melaksanakannya apabila anda dah rasa kesannya. :). InsyaAllah kita tidak akan terkejar-kejar lagi selepas ini.

JOM SOLAT AWAL WAKTU :)
*****************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari