Wednesday, 5 November 2014

Group Shaklee Kami Memang Sangat Happening

Agak-agak la kan..kalo nak niaga then kena join group untuk coaching dan sebagainya group cemana yang korang nak cari eh? Yang strict je cerita pasal produk atau yang jenis gila-gila tapi sales sorang-sorang kebaboom? Hehehe.. Mesti nak yang santai, relax, ceria tapi duit masyuk je kan? Kan? Kan? 


Kumpulan yang ceria akan menceriakan kita


Haa..dalam Shaklee Malaysia ni, ada banyak kumpulan yang tumbuh. Yela, each of us ada empayar masing-masing. Cam saya ada empayar SuNShine saya yang masih tengah digilap dengan gigihnya. Group upline saya Stars, Super Upline group Cheese, super duper upline iReach, atas lagi Jutawan, super duper upline yang kebaboom Europhia dan kepalanya adalah Shaklee Malaysia. Panjang sungguh susur galurnya eh?




So, maknanya saya dan anak-anak downline saya boleh join semua aktiviti yang dianjurkan oleh setiap kumpulan dalam susur galur kami ni. Memang biasanya aktivitinya santai tapi berilmiah, happening dan informatif dan yang paling penting boleh angkut anak suami isteri semua join program-program ni. Shaklee kan family business, so tak perlu tinggal-tinggal anak kalau nak join program kami hokay :)

Ini antara salah satu program yang dianjurkan oleh kumpulan Aku Sayang Bini (ASB), satu sub group dalam iReach. Meh kita tengok kemeriahan program ilmiah ini.





Best kan? Jeles sungguh kalo nengoknya. Hurrghh!! Tunggu si kecik dalam perut ni keluar dulu, dan kena cepat-cepat cukupkan entry blog ni untuk syarat kelayakan join program diorang. Yezza!! Gambate Jazilah!


******************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas



Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari