Thursday, 4 December 2014

Vivix Membantu Pesakit Stroke Dalam Masa 5 Hari

"Saya nak tanya, adakah Vivix ni bagus untuk orang yang baru kena stroke? Suami saya disahkan kena serangan strok 2/3 otak kiri".

Saya menerima SMS seorang isteri bertanya tentang keberkesanan Vivix dalam membantu pesakit stroke. Persoalannya bolehkan Vivix ini membantu?


risiko strok untuk rakyat malaysia

Apakah Stroke dan Kesan Pada Penghidapnya?


Stroke atau disebut juga angin ahmar terjadi akibat kekurangan oksigen pada otak. Ia mungkin terjadi kerana saluran darah kepada tisu otak tersumbat atau berlaku pendarahan dalam otak. Apabila stroke menyerang, pesakit akan lumpuh separuh badan, tidak boleh bertutur, koma, hilang ingatan dan yang paling teruk boleh meninggal dunia.


Inilah yang telah terjadi pada suami pelanggan saya. Suaminya disahkan tinggi kolestrol dan sentiasa stress, juga beliau adalah seorang perokok tegar! Antara simpton yang dihadapi adalah tidak boleh bercakap, ingatan tidak kuat dan tidak boleh bergerak.

Menakutkan sebenarnya apabila kita baca mengenai stroke ni. Serangannya yang dalam diam umpama serangan jantung. Silent killer!!
Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Stroke?


Resveratrol dalam Vivix bertindak dengan merawat dan melindungi sel badan kita. Ia juga melindungi TELOMERE kita daripada memendek dengan cepat.

Secara logiknya, apabila sel badan kita kembali diperbaharui maka badan kita akan kembali sihat, kan? Dan itulah yang telah dilakukan oleh Vivix. Ia telah MEMBANTU banyak pesakit kronik kerana sel-sel badan telah dirawat daripada dasarnya.

Ramuan semulajadi dalam Vivix membantu merendahkan tahap kolestrol. Elderberry (Sambucus Nigra) yang merupakan ramuan semulajadi dalam Vivix mengandungi flavonoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat mampu memberikan perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan serangan sakit jantung.
Berjayakah Vivix Membantu Suami Pelanggan Saya Ini?


Alhamdulillah, pada hari ke5 suaminya menggunakan Vivix kakak ini telah whatsapp saya dan mengkhabarkan berita gembira. Suaminya yang sebelum ini hanya terbaring sudah boleh bangun memotong kuku sendiri!! Allahu Akbar.

Pada hari ke8 sekali lagi saya whatsapp kakak ini untuk bertanya perkembangan suaminya dan dikhabarkan banyak perubahan positif telah berlaku. Suaminya sudah boleh scroll handphone sendiri, sudah boleh membaca. Ingatannya sudah kembali perlahan-lahan.

Alhamdulillah dimudahkan usaha kakak ini. Vivix hanyalah asbab untuk suaminya beransur pulih, padaNya juga kita meminta. InsyaAllah. Bukan hanya kakak ini yang gembira apabila perkembangan suaminya makin positif, tetapi ramai lagi berkongsi rasa yang sama.Adakah anda juga mempunya risiko ini? Suami anda perokok tegar? Bertindak sebelum terlambat. Kita mampu mengubahnya. Jaga dan lindungi sel kita dengan hanya sesudu Vivix sehari.

Anda boleh terus membeli Vivix dengan klik imej di bawah atau whatsapp saya untuk urusan selanjutnya.

Jazilah Ilyas (1070931)

Sms/Whatsapp : 011-1611 1619

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari