Friday, 2 January 2015

Tiga Promosi Terbaik Pembuka Tahun 2015

Assalamualaikum wbt

Tahun 2014 telah melabuhkan tirainya. Belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru pada kawan-kawan semua. Moga tahun baru 2015 ini menjadi permulaan untuk kita lebih berjaya, beriman, kaya, berharta dan dermawan. 

Permulaan tahun yang cukup cemerlang dengan Shaklee menawarkan 3 produk untuk promosi bagi bulan Januari 2015 ini. Vivix suplemen anti penuaan, Alfalfa Complex perapat kegemaran wanita dan Vitalea multivitamin untuk kanak-kanak.

Vivix adalah suplemen termahal Shaklee. Kenapa? Kerana ia satu-satunya suplemen yang memperbaiki DNA dan melambatkan penuaan sel. Dengan harga RM475 (harga runcit), sebotol Vivix boleh bertahan selama sebulan hingga sebulan setengah. Sekiranya anda menjadi ahli Shaklee, harga yang bakal anda perolehi jauh lebih murah. Tambah-tambah sekarang adalah bulan promosi Vivix :)

Suplemen kedua yang berpromosi sepanjang Januari 2015 ialah Alfalfa Complex yang merupakan kegilaan para wanita! Mana mungkin ia tidak menjadi kegilaan wanita apabila ia bukan sekadar berfungsi untuk detoks, malahan sangat elok untuk menghilangkan keputihan dan bau badan, membantu dalam menambah susu ibu dan menjadi perapat semulajadi wanita. Suami gerenti tersenyum lebar :)

Last but not least promosi multivitamin terbaik untuk anak-anak kita. Vitalea for Children! Dah agak lama multivitamin ini tiada dalam pasaran kerana proses penambahbaikannya. Ia boleh dikemam dengan perasa anggur. Sesuai untuk tingkatkan imun badan anak-anak. 

Haaa..tunggu apa lagi? Jom tempah produk-produk terbaik ini, dengan harga terbaik sepanjang bulan Januari ini. Untuk respon yang lebih cepat, anda boleh terus whatsapp saya seperti nombor di bawah ya


SMS/Whatsapp : 011-1611 1619
Jazilah Ilyas SIDPro 1070931


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari