Friday, 6 February 2015

Impian GILA Seorang Pengedar Bebas Shaklee

Cam tak logik je, cam gila je tengok impian-impian di Vision Board ini. Bolehkah semua ini dicapai dalam masa setahun? Cam GILA je..


Tapi..bermimpilah, berimpianlah, berangan-anganlah untuk mencapai kejayaan kerana ia adalah langkah pertama untuk berjaya! Nampak seperti mustahil kan? Yang mustahil adalah apabila kita hanya bermimpi tapi tidak berusaha untuk mencapainya.
Takut? Memang takut kalau melihat Vision Board saya untuk 2015/2016 ini. Semasa melakar Vision Board ini pun hati rasa takut. Takut melihat nombor yang besar, takut melihat target yang tinggi tapi saya perlu cabar diri sendiri! Mustahilkah impian ini dicapai? TIDAK! TIDAK SAMA SEKALI!


Para leader kami telah membuktikan tiada yang mustahil dengan usaha yang berterusan, konsisten dan tanpa jemu. Minta petunjuk daripadaNya, lakar impian dan usaha ke arahnya. Bagaimana? Ikut jalan dan cara yang telah dilakar oleh para leader kami, insyaAllah kami boleh mencapai kejayaan yang sama malah boleh lebih hebat daripada mereka!.InsyaAllah ^__^.


Antara yang paling saya inginkan adalah menghantar kedua ibu bapa saya ke Mekah lagi sekali. Dalam doa, dalam usaha impian ini sentiasa terbayang-bayang. Impian yang lebih besar ialah saya mahu menghantar mereka ke Mekah dengan trip tajaan Shaklee, trip 6 bintang yang sangat istimewa. Pada kawan-kawan yang membaca entry ini, saya pohon doakan impian saya yang satu ini tercapai. InsyaAllah!!


Saya BERANI BERIMPIAN! Anda bagaimana? Mahu berimpian bersama saya? Mahu melakar impan yang lebih hebat daripada saya? Mulakan dengan langkah pertama; hubungi saya seperti nombor di bawah ya *__*011-1611 1619 | Jazilah Ilyas | Shaklee ID 1070931


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari