Tuesday, 24 February 2015

Langsing Selepas Bersalin Impian Semua Wanita!

Wanita mana yang tak nak langsing selepas bersalin? Betul atau betul? Seminggu selepas bersalin badan masih kembang okay lagi. Masuk sebulan masih takde shape mula la rasa tertekan. Kan? Kan? Nak tak kalau saya cadangkan produk yang boleh melangsingkan badan selepas bersalin?Cinch Mix Shaklee terbukti secara klinikal dalam melangsingkan badan


Cinch Mix Shaklee adalah minuman yang padat protein agar kita sentiasa berasa kenyang dan selesa. Didatangkan dengan 3 perisa yang sedap iaitu Coklat, Caffe Latte dan Vanilla. Ia tinggi serat iaitu sebanyak 6 gram bagi setiap sajian.

Menariknya Cinch Mix Shaklee ini, ia mengekalkan kepejalan otot kita. Dalam menurunkan berat badan, kita sangat perlu menjaga keanjalan otot supaya metabolisma kita sentiasa dilindungi. Ini untuk mengelakkan kesan diet yoyo. Yang mahu kita hilangkan adalah lemak, bukannya otot. 

Kebanyakan produk menguruskan badan akan menghilangkan lemak dan otot. Apabila otot kita hilang atau kendur, metabolisma badan akan menurun. Sekiranya kita berhenti mengambil produk tersebut, berat badan kita akan kembali naik mendadak. Inilah yang dipanggil diet yoyo.


Ibu dalam pantang biasanya akan sentiasa kepenatan. Cinch Energy Tea Mix adalah minuman yang bertindak pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semulajadi disamping meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Ia sedap diminum secara panas atau sejuk dan merupakan alternatif terbaik pada snek manis dan kopi. Sekali cuba Energy Tea Mix ini, saya jamin ibu-ibu akan sentiasa teringatkan rasanya ^_^

Jadi tunggu apa lagi kan? Takkan nak tunggu suami komplen dulu baru nak ikhtiar kan? Tindakan yang cepat akan menghasilkan keputusan yang cepat kan?

Fast action fast result. 


011-1611 1619
JAZILAH ILYAS
Konsultan Shaklee Anda

#ShakleeKotaBharu
#ShakleePengkalanChepa
#ShakleeKubangKerian
#ShakleeKelantan
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari