Tuesday, 3 February 2015

Set Resdung Semulajadi Terbaik

“Hachuuum!! Hachuuum!!” Situasi biasa setiap pagi bila bangun tidur. “Srot sret..srot sret”.  Cari pula tisu nak sapu air hidung yang dah meleleh keluar. Muka pun gatal-gatal, mata rasa cam nak korek keluar je!


Orang yang pernah kena resdung pasti rasa semua ini kan? Letih bila hampir setiap pagi keadaan begini berterusan. Kena pantang makan itu ini pula. Leceh, memang leceh. Kena pula yang alahan habuk dan debu, lagi la stress. Berhabuk sket bersin, berdebu sket gatal mata hidung telinga semua.


Sampai bila nak hadapi keadaan yang sama begini kan? Resdung boleh jadi sesuatu yang sangat merbahaya. Saat yang paling kritikal untuk penghidap resdung apabila mereka perlu dibedah.SET RESDUNG/ALAHAN SHAKLEE


Shaklee menawarkan pelbagai pilihan suplemen untuk membantu penghidap resdung mengurangkan simpton-simpton yang mengganggu dan membebankan ini. InsyaAllah, dengan pengambilan yang konsisten, simpton-simpton ini akan semakin berkurangan dan tidak mustahil anda akan terus bebas daripada alahan ini.3 suplemen paling banyak diambil untuk meredakan alahan resdung adalah Alfalfa Complex, Vitamin C dan B Complex. 
ALFALFA COMPLEX
-Membanntu memgurangkan alahan/keradangan akibat resdung
-RM53.75 untuk 330 biji
-RM97.50 untuk 700 biji


VITAMIN C
-Antioksida yang diperlukan bagi meningkatkan antibodi badan
-Bertindak sebagai anti-histamin
-Membantu penyembuhan tisu badan
-RM92.50 untuk 180 biji


B COMPLEX
-B6 membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan pengeluaran antibodi badan
-Sangat baaik untuk saraf dan anti-stress
-RM53.75 untuk 120 biji


*********************************************************************


Hubungi saya secepat mungkin untuk mendapatka Set Resdung Semulajadi ini011-1611 1619 ❤ Jazilah Ilyas

Shaklee ID ❤ 1070931


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari