Tuesday, 24 February 2015

Tumit Kaki Kasar Merekah Hingga Malu Nak Silang Atas Kaki Suami

Tumit kaki kasar! Makin lama makin merekah! Nak gesel antara kaki pun rasa sangat tak selesa seperti digesel dengan kertas pasir! Nak silang atas kaki suami pun malu sangat! Sampai bila nak ada kulit kasar merekah camni?


Kena pula ada kencing manis! Adulahai. Makin berganda risau di hati. Pesakit kencing manis sangat perlu menjaga kesihatan kulit, tambah-tambah di kaki. Kulit yang hanya pecah atau merekah sedikit pun boleh menjadi punca luka yang besar!


Percaya atau tidak krim yang nampak ringkas ini mampu melegakan kulit merekah kita?


Herbal Blend Shaklee ini telah diuji secara klinikal dan berkesan untuk melembutkan kulit yang kasar dan keras termasuk pada lutut, siku dan kaki.


Sifatnya yang sejuk dan tidak melekit amat menyelesakan kita. Ia dirumus daripada ekstrak tulen herba semulajadi yang sungguh menyegarkan. Yang paling penting, ia bebas steroid dan paraben!


Hubungi saya untuk mendapatkan krim ajaib ini ya. Hanya RM27.50. Murah sangat murah!
011-1611 1619

JAZILAH ILYAS

Konsultan Shaklee Anda

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari