Thursday, 23 April 2015

Yahoo Messanger Masih Digunakan Lagi Ke?

Pagi ini tiba-tiba rasa nak buka yahoo mail. Dah lama sangat akaun yang satu ni terbiar. Bila buka tengok banyak juga info yang sangat-sangat berguna. Yang lama tak semestinya lapuk kan?




Masa dok menggodek-godek email tu, teringat Yahoo Messanger. Eh, orang guna lagi tak YM ni? Dolu-dolu famous je YM ni. Hehehe.

Tengok inbox yahoo mail ni ada 35000 ++ email tak berbaca. Adeh..Nak delete semua sekaligus rasa tak best pula. Jadinya skrol la laju-laju sambil perhati mana-mana email yang penting.

Sorting sorting sorting :)
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari