Friday, 8 May 2015

Jadi Ahli Shaklee dan Dapatkan Multivitamin Terbaik Dunia Secara Percuma!!

Bulan Mei hingga Oktober 2015 banyak tawaran yang super duper menarik ditawarkan oleh Shaklee. Kalau tak ambil peluang ini memang sangat-sangat rugi. Yang lagi menarik, kebanyakan tawaran ini adalah untuk anda yang belum jadi ahli Shaklee!!


Tawaran pertama adalah pemberian multivitamin terbaik dunia iaitu Vitalea secara percuma. Vitalea ini dah 100 tahun dalam pasaran tau jadi memang takde keraguan tentang kualitinya.
Syarat nak dapat Vitalea yang berharga RM88.75 ini secara percuma adalah dengan menjadi ahli Shaklee dan beli sebarang vitamin. Automatik anda akan layak dapat sebotol Vitalea secara percuma!!


Saya sangat sarankan ibu-ibu yang merancang untuk hamil, yang tengah hamil dan ibu yang bakal melahirkan untuk dapatkan Vitalea percuma ini. Terutamanya ibu-ibu yang ada bajet tertentu tetapi mahukan vitamin asas untuk kebaikan ibu dan bayi. Kenapa perlu Vitalea? Ia adalah vitamin yang berasaskan zat besi yang sangat vital untuk ibu-ibu.


Anda cuma perlu daftar sebagai ahli Shaklee dan beli 2 vitamin asas iaitu B Complex dan Vitamin C. Vitalea pula boleh didapati secara percuma. Sangat berbaloi kan? Sangat jimat. Sangat bermanfaat.


Penjimatan yang bakal anda perolehi memang banyak. Sekiranya anda membeli 3 vitamin asas ini tanpa menjadi ahli Shaklee, ini harga yang anda perlu bayar.

Vitalea         RM88.75
B Complex  RM53.75
Vitamin C    RM92.50
Pos             RM10.60
Total :        RM245.60


Tetapi sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dan membeli 2 vitamin asas ini beserta Vitalea percuma maka anda jimat hampir 20-30%.


Daftar ahli     RM69.00
B Complex   RM4*.**
Vitamin C     RM7*.**
Vitalea          PERCUMA
Pos              RM10.60
Total :         RM20*.**


Banyakkan penjimatannya? Yang bestnya lagi, bila-bila masa je anda boleh berbisnes dengan kami sekiranya anda berminat. Kalau untuk makan sendiri pun dah sangat jimat kan? Keahlian Shaklee ini untuk seumur hidup tanpa perlu diperbaharui. Rugi rugi rugi kalau tak ambil peluang ini!!


Anda boleh hubungi saya untuk pembelian dan pertanyaan tentang produk-produk shaklee. Hotline saya seperti di bawah ya
011-1611 1619
Jazilah Ilyas
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari