Friday, 13 May 2016

Angin Menderu Keluar Daripada Badan Semasa Nyahtoksin

Gembira je saya rasa kebelakangan ni. Best sangat rasa badan. Hehehe.. Salah satu tanda badan kita penuh toksin bila kita asyik moody, cepat penat, asyik,nak marah orang. Senang cerita ia ganggu emosi kita. Ya, badan yang bertoksin juga memberi kesan pada mental kita, bukan hanya pada fizikal. Bila dah nyah segala toksin tu, minda dan emosi pun lebih tenang.

Bagaimana hendak buang toksin daripada badan kita? Antara cara terbaik adalah dengan menjalankan proses detoks. Detoks dengan pemakanan dan persekitaran kita.

Ini antara menu untuk detox cara shaklee. Yang bestnya, lepas makan semangkuk sayur ni, angin menderu-deru keluar daripada badan. Badan pun berpeluh-peluh walaupun duduk bawah kipas. Memang syok je rasa 😄.





Sepanjang hari memang kena makan sup sayur je. Ditambah dengan buah-buahan dan suplemen detox yang telah dicadangkan. Tak tau camana nak cerita best dia. Tapi badan memang rasa ringan. Nak buat kerja pun tak rasa lemau lesu. Pendek katanya badan rasa segar 💪


Haaaa.. Bukan saya aje yang teruja tau. Memang ramai kawan-kawan yang dah buat detox ni pakat kongsi kegembiraan mereka. Kalau tuan puan pun selalu rasa badan berat letih lemah lesu tu, meh detox badan sekali. Mesti rasa amazing.




Kalau nak join team kami berdetox, boleh hubungi nombor saya seperti dalam gambar ya. Can't wait to help others too 😄😄
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari