Wednesday, 21 September 2016

Hujung Rambut Sampai Hujung Kaki Anda Perlukan Vitamin Ini!

The everything vitamin - VITAMIN C

Manusia cam kita ni kan, tak boleh produce sendiri vitamin C sedangkan ia sangat penting pada badan kita.

Kuku, rambut, kulit, tisu semuanya perlukan Vitamin C. Daripada hujung rambut sampai hujung kaki badan kita perlukan Vitamin C.

Dalam buah²an dan sayur²an ada banyak vitamin C. Tapi kita kena tahu kandungan vitamin dalam buah dan sayur boleh berkurang seiring dengan masa ia dipetik dan dimasak.

Kalau anda selalu sangat selsema, itu tanda imuniti badan anda sangat lemah. Jadi antara cara untuk tingkatkan imuniti badan adalah dengan amalkan Vitamin C.

Jika anda selalu resdung, anda perlukan antihistamin. Dan ia ada dalam Vitamin C. Jika anda kerap alahan pada pelbagai unsur, Vitamin C bantu anda untuk lawan segala alahan ini.
Nak kulit cantik wajiblah makan Vitamin C. Fakta nan satu ini memang well known kan?

Apa Vitamin C yang terbaik? Adakah mana-mana Vitamin C adalah sama? The best Vitamin C pastinya Sustained Release Vitamin C Shaklee. Sebabnya ia dilepaskan sikit demi sikit dalam badan kita. Jadi tiada pembaziran vitamin C. Vitamin C adalah vitamin larut air. So yang tak digunakan/diserap akan dibuang melalui air kencing. Rugi kan?

Bulan September ini promo Vitamin C. Beli 2 dengan diskaun 5%.

Harga 2 botol ialah RM185. Dengan pengurangan 5% anda dapat RM175.75. So memang jimat kan? Grab peluang ini okay. Jangan lepaskan peluang keemasan ini :) ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda berminat dengan suplemen dan vitamin Shaklee? Adakah anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Anda boleh hubungi Kak Jaz di whatsapp ya

011-1611 1619
Jazilah Ilyas
ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari