Friday, 23 September 2016

Shaklee Dah Tamatkan Keahlian Seumur Hidup

Shaklee sekarang sedang buat database cleaning. Jadi semua orang kena activate membership untuk beritahu 

"Hello, saya masih hidup!".

Maklumlah dah bertahun2 jadi member Shaklee tapi kalau dah meninggal pun nama masih ada dalam database sebab tak perlu renewal. Banyak tau belanja untuk maintain segala data walaupun orang tu dah tak ada. Meninggal ataupun sudah tidak aktif bershaklee.

'Eh, dulu kata lifetime membership'. Haa, betul la tu memang lifetime membership. Kali ini pun Shaklee bukan mintak kita perbaharui keahlian, cuma perlu aktifkannya je.

Bagaimana nak aktifkan keahlian ini?

Alaa, senang sangat eh. Ada 2 cara. Dua-dua pun tak merugikan kita. Cara paling mudah hanya beli e-voucher RM30. Automatik kira kita dah aktifkan keahlian. E-voucher tu pula boleh guna balik masa beli produk. Pendek kata tak hangus RM30 kita tu :)


Ataupun cara satu lagi ialah melalui pembelian produk sebanyak 200UV dalam satu resit. Automatik juga keahlian kita diaktifkan. Haaa..Tak perlu keluarkan duit extra pun kan?

Kalau tal aktifkan keahlian jadi camana? Jika dalam tempoh yang ditetapkan ni ahli masih tidak aktifkan kembali keahliannya, ia akan terbatal. Jadi hilang kelayakan nak beli produk dengan harga ahli. Nak jadi ahli kena register semula.

Jadinya mana-mana ahli Shaklee yang belum buat activation sila buat secepatnya. Hubungi upline anda untuk maklumat lanjut dan lengkap

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda berminat dengan suplemen dan vitamin Shaklee? Ataupun berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Anda boleh hubungi Kak Jaz di whatsapp 

011-1611 1619
Jazilah Ilyas
ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari