Friday, 28 October 2016

Bila Isteri Jadi Pengedar Bebas Shaklee,Suami Buat Apa?

Nak buat pape kalau dengan izin si dia insyaallah kerja jadi mudah. Kena dapatkan sokongan dia supaya pape jadi senang ada back up. Lagipun kalau si dia tahu apa yang kita buat,nak mengadu pun senang. Hehehe

Sepanjang berkecimpung dalam bisnes, be it Shaklee be it bantal hotel be it kelapa jelly, dia sentiasa ada di belakang Kak Jaz.

Dia tak larang tapi tak suruh. Tak pernah halang Kak Jaz nak berbisnes. Cara dia support?

Dia bawakan Kak Jaz ke kelas-kelas nutrisi. Tolong jagakan anak-anak bila Kak Jaz ke kelas dan hadiri seminar. Bila nak ke branch pun dia bawakan. Padahal boleh je Kak Jaz drive sendiri. Tapi lebih syok kalau dia hantar. Boleh manja-manja kan?

Ada juga masa nak COD vitamin si dia ikut. Tambah² kalau pergi masa malam.

Walaupun dia tak pernah join masuk kelas bersama-sama, Kak Jaz tau dia tetap sokong daripada belakang.

Dan dia juga pengamal vitamin² Shaklee okay. Dah tau kalau selsema nak kena makan Vitamin C :)




Terima kasih encik suami atas sokongan tak berbelah bahagi. Walau kadang-kadang pedih jugak telinga kena bahasakan dengan dia, Kak Jaz tau itu demi kejayaan Kak Jaz juga. I'll do my best untuk orang-orang yang Kak Jaz sangat sayang, insyaAllah




 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari