Thursday, 20 October 2016

Rahsia Bebas Gastrik Bertahun-tahun

Sebelum nak mula kerja² rumah setiap pagi, Kak Jaz selalu pastikan dah shake ESP + susu @ ESP dengan air kosong. Karang dah ralit buat kerja rumah lupa plak nak makan. Kang kena gastrik melepek pula jadinya.

Pengalaman Kak Jaz dulu² yang selalu kena gastrik ni memang menyeksakan. Sampai ke hospital la sokmonya. Solutionnya inject pain killer.

Simpton gastrik yang paling nyata ialah pedih hulu hati. Rasa tak selesa bahagian perut. Kalau kena yang teruk cam Kak Jaz dedulu memang terus berguling lembik kat situ la jugak.

So takmau dah camtu. Tambah² sekarang kita dah kawin dan anak suami, kena jaga kesihatan lebih daripada segalanya.

Jom bershake shake shake ESP yang marvelous. Badan kita perlukan PROTEIN dan pastikan kita bagi protein yang terbaik untuk diri sendiri



Setong ESP berharga RM150 (tidak termasuk pos dan delivery). Kebiasaannya bertahan dalam sebulan ke sebulan setengah. Sangat-sangat berkhasiat dan bernutrisi. Rendah indeks glisemik yang sesuai untuk semua golongan even untuk pesakit diabetes sekalipun.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda berminat dengan suplemen dan vitamin Shaklee? Ataupun berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Anda boleh hubungi Kak Jaz di whatsapp 


011-1611 1619
Jazilah Ilyas
ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari