Sunday, 23 October 2016

Vitamin Untuk Bantu Kurangkan Masalah Selsema dan Batuk Berkahak

Berapa ramai ibu bapa yang selalu risau bila anak-anak selalu sakit? Hampir setiap bulan perlu ke klinik untuk mendapatkan ubat. Apakah ini normal?

Demam secara amnya adalah perkara biasa. Ia elok kerana badan akan menghasilkan antibodi sendiri untuk melawan virus-virus ini. Tetapi bagaimana jika ia terlalu kerap terjadi?

Antara punca anak kerap tidak sihat adalah persekitaran. Kita maklum bahawa sistem imuniti badan anak-anak tidak sekuat kita yang dewasa. Sebab itu anak-anak perlu divaksin dan ditingkatkan imuniti badan mereka.

Apa ikhtiar untuk mengurangkan masalah kesihatan anak? Ada tak vitamin yang boleh membantu?

OMEGA GUARD TELAH BANYAK MEMBANTU MENGURANGKAN MASALAH SELSEMA DAN BATUK BERKAHAK ANAK-ANAK DI LUAR SANA.
Omega Guard bersifat anti radang dan anti inflamasi. Ia meningkatkan sistem imun badan dan menyihatkan paru-paru. Anak-anak selalu asthma kebiasaannya mempunyai imuniti badan yang rendah.Memandangkan Omega Guard adalah dalam bentuk kapsul,bagaimana nak bagi anak-anak makan? Ibu-ibu boleh picit minyak ikan ini dalam makanan atau minuman anak-anak.

Kalau anak-anak saya, mereka kunyah dan telan sahaja minyak ikan ini :). Anak-anak anda juga pasti akan menyukai Omega Guard Shaklee.

Pastikan anda beli minyak ikan Omega Guard Shaklee kerana ia merupakan MINYAK IKAN PALING TULEN DI DUNIA.

Boleh whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan ya :)Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari