Sunday, 13 November 2016

Bisnes Shaklee Ini Untuk Kamu Semua

"Abg tak nak kawan ngan mama la, mama takde duit. Abg nak kawan ngan papa je"

"Eh jangan cakap camtu bang. Nanti mama tu banyak sgt duit. Kita mintak duit mama nanti"

Jujurnya Kak Jaz ni jarang nak ambil kisah kalau orang nak kutuk ke apa. Jika yakin dan pasti apa yang Kak Jaz buat ni betul, Kak Jaz akan terus buat.


Tapi last few days si hero nan sorang tu selamba dia je kutuk mama. Eh eh anak.. suka suki je mulut tu ye.

Kita marah dia, dilasernya balik kita ni ha.

Nasib suami ai support. Hahaha

Dia tak pernah kecilkan impian Kak Jaz. Bila setiap bulan dapat bonus, dia yang tolong teruja.

"Wahh!! Duit dah banyak!"

Alhamdulillah sentiasa ada support daripada si dia. Walau dia masih banyak taktau pasal vitamin² ni semua, tapi kalau masa takde bajet Kak Jaz mintak dia beli, dia belikan jer.

Siapa yang tak nak isteri dan anak² sihat kan? Agaknya serik kot dulu isteri sokmo sakit. Hihihi

Sekarang ni Kak Jaz dah start gear 3. Sedang menuju gear 4 dan 5 untuk bina empayar kami. EMPAYAR KAMI tau, bukan yang Kak Jaz sorang.


Pendorong bisnes mama :)

Latest by 2019 Kak Jaz mesti dah gemilang dalam Shaklee. Moga Allah mudahkan.

Oh lupa, supporter kuat Kak Jaz sorang lagi. Si adik manis Rabihah Ilyas. Jadi tempat luahan rasa juga. Hihihi.. Thanks for being there for me. Selalu bagi kata² semangat kat Kak Long dia ni ha

So another 3 years to fight ya. Never give up Jazilah Ilyas!

Kawan-kawan tolong doakan kejayaan Kak Jaz juga ya :)

Kalau ada yang nak dapatkan produk-produk Shaklee, boleh whatsapp Kak Jaz okeh. Ataupun yang nak beli vitamin Shaklee tapi kurang bajet, meh whatsapp Kak Jaz. Nanti kita bincang caranya




Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari