Thursday, 3 November 2016

Suplemen Anak Sembelit Jadi Sebab Jatuh Cinta Pada Shaklee

Dalam banyak-banyak suplemen, Kak Jaz pilih Shaklee. Ada sebab yang sangat solid kenapa Kak Jaz tak berganjak walau ada cerita-cerita negatif daripada haters.  By the way, haters akan tetap jadi haters walau kita berikan fakta.




First and foremost, SUPLEMEN SHAKLEE MEMANG BERKESAN. Kak Jaz mula kenal Shaklee secara langsung bila si hero Ahmad Akram ada sembelit yang teruk. Nak berak tu jadi satu masalah pada dia. Berguling, menangis, menyorok sebab sakit perut. Kadang-kadang bila anak nangis, mama pun turut berair mata. Kesian sangat kat dia.



Google sana sini, baca sana sini Kak Jaz decide untuk cuba bagi dia Mealshakes dan Omega Guard. Seminggu konsisten bagi 2 suplemen ini, nampak perubahan dia yang sangat positif. Takde dah berguling menangis sakit. Ibu mana yang tak gembira kan?

Kalau tak dia memang kena bergantung pada Lactulose untuk melawaskan pencernaannya. Sampai bila dia nak bergantung pada ubat ini?

Dah tengok perubahan ini, Kak Jaz terfikir napa tak share dengan orang lain juga kebaikan suplemen ini? Kak Jaz tau ramai anak-anak yang ada masalah sembelit ini. Dan masih ramai ibu-ibu yang mencari jalan penyelesaiannya. Kan? Jadi kalau ada anak-anak yang sembelit, Kak Jaz sangat cadangkan Mealshakes dan Omega Guard. Cubalah, anak kita pasti kembali ceria.




Bila dah jatuh cinta, Kak Jaz decide untuk berbisnes pula. Ada sebab untuk pilih Shaklee sebagai salah satu punca pendapatan Kak Jaz. Bukan sewenang-wenangnya Kak Jaz buat keputusan ini.

Bagi surirumah seperti Kak Jaz, duit yang ada sekadar cukup-cukup sahaja. Kalau nak berbisnes, kena ada modal. Bagaimana nak bisnes kalau takde modal?

Alhamdulillah dengan Shaklee Kak Jaz almost tak perlukan modal. Customer order, buat payment dan Kak Jaz akan buat order online. Pihak Shaklee akan uruskan yang lain. Pengedarnya hanya perlu order sahaja. Penghantaran semua diuruskan oleh Shaklee. Mudah kan?

Kak Jaz takut nak jual produk yang tiada hitam putih pengesahan keselamatannya. Bayangkan kalau Kak Jaz jual produk kecantikan, tiba-tiba customer ada masalah akibat produk tersebut, apa Kak Jaz nak buat? Kalau kena saman ke apa ke, mana nak cekau duit?

Tapi kalau dengan Shaklee, setiap produknya ada kajian klinikal. Disahkan pula oleh pihak ke3, bukannya ia syok sendiri kata produknya selamat. Ilmu tentang produk pula disampaikan daripada Pakar Nutrisi bertauliah. Primsip Shaklee nyata dan jelas. Ia adalah produk yang tiada bahan kimia dan bebas daripada bahan-bahan berbahaya.

Shaklee sentiasa Berkesan, Selamat dan Mesra Alam




Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari