Tuesday, 1 November 2016

Suplemen Hilangkan Penat Badan Akibat Selalu Travel

Travel memang menyeronokkan. Tambah lagi kalau pergi bercuti bersama orang tersayang. Tapi kan, lepas travel biasanya kita akan jadi agak penat. Jadi kita akan spend sehari untuk rehat terlebih dahulu. Yang paling tak best bila terpaksa ambil MC selepas travel.

Puan Lyna dulu pun selalu camtu. Kerjayanya sebagai seorang engineer Petronas membuatkannya selalu travel dari Miri ke Kerteh ke KL dan sebaliknya. Beliau terpaksa mengambil MC setiap kali balik daripada travel hinggalah akhirnya beliau dapat penyelesaiannya




Sekarang punyalah aktif dan cergasnya puan seorang ni. Ada masanya semalam di KL esoknya dah di Sarawak dan sehari selepas itu dah berada di Kota Bharu pula. Takde dah nak melepek penat semua tu.

Pada kaki travel, kalau nak fit dan selalu cergas boleh amalkan suplemen seperti Puan Lyna kita ni. Whatsapp Kak Jaz untuk order Set Travel anda :)



Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari