Wednesday, 2 November 2016

Tips Merawat Demam Denggi Tanpa Ubat

Demam denggi semakin kerap menyerang rakyat Malaysia. Dulu bermusimjuga, tapi sekarang setiap masa dah kita dengar orang kena virus demam denggi ni. Terbaru, virus Zika pula mula menyerang.
Sehingga kini TIADA UBAT UNTUK DEMAM DENGGI. Mengikut pengalaman Kak Jaz yang menjaga suami, mama dan adik yang diserang denggi, doktor hanya membekalkan panadol biasa sahaja untuk menurunkan suhu badan. 

Jadi apa yang perlu kita lakukan bila kena virus demam denggi? Ini saranan Nutritionist Shaklee
AIR merupakan unsur yang paling penting untuk mereka yang terkena demam denggi. Mengikut penerangan doktor, darah pesakit demam denggi akan jadi lebih pekat berbanding waktu biasa. Jadi pengambilan air sangat-sangat penting sepanjang tempoh diserang demam denggi.

Bagaimana cara mengelakkan anda terkena demam denggi atau zika? Tingkatkan imuniti badan kita dengan suplemen dan vitamin seperti Nutriferon, Vitamin C, Garlic Complex dan Carotomax.

Cegah sebelum dijangkiti! Whatsapp Kak Jaz untuk pembelian Set Imuniti Badan 


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari