Wednesday, 14 December 2016

Kaki Luka, Terkena Racun Sawah, Isi Betis Dibuang Tapi Akhirnya Kembali PulihPakcik ni kakinya luka kemudian terkena racun pula semasa meracun sawah. Kesannya luka merebak infection dan bernanah sehingga doktor terpaksa korek buang isi betis kakinya sedalam lebih kurang satu inci. (rujuk gambar kedua)

25/3/2016

Pakcik mula amalkan Vivix pada tarikh ini. Sebotol seminggu. Cara yang pakcik amalkan 2 sudu pagi, 2 sudu malam.

Dalam masa lebih kurang 2 minggu mengamalkan 2 botol Vivix, isi kaki tumbuh elok dan penuh (rujuk gambar ketiga)

Untuk pengetahuan, Doktor tak bekalkan sebarang ubat hanya dressing. Alhamdulillah dengan ikhtiar ini, beliau sangat berpuas hati dengan Vivix.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bagaimana Vivix membantu luka ini tumbuh dengan elok?

Vivix adalah suplemen premium Shaklee yang bertindak terus ke sel-sel badan kita. Asas badan kita adalah sel-sel yang tak terbilang banyaknya.

Apabila sel-sel ini dilindungi dan dibaiki, luka di organ badan akan sembuh dengan lebih cepat dan elok.

Vivix yang juga kaya dengan antioksidan merupakan tonik anti penuaan yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari