Monday, 19 December 2016

Pengedar Shaklee Kota Bharu dan Pengkalan Chepa Yang Aktif dan Profesional

Korang suka survey harga vitamin sebelum beli?  Biasalah, semua nak yang TEERMUUUURAH! Kalau ada pilihan vitamin yang sama dengan 2 harga berbeza, kita pasti nak pilih yang lebih murah kan?

Kak Jaz kata tak yah survey-survey lagi ha. Jadi ahli terus. Gerenti dah korang boleh dapat harga PALING MURAH.

Tapi nak jadi ahli dengan siapa? Boleh ke jadi ahli bawah siapa-siapa pun? BOLEH, TAPI PASTIKAN BELIAU BETUL-BETUL TAHU DAN BOLEH GUIDE KORANG

Kita ni bila beli apa-apa mesti nak dapatkan guide yang lengkap, kan? Biasalah, cam kita pegi beli apa-apa kat Parkson, pasti kita tanya promoter tu A-Z kan? Takkan la kita beli kat barang kat Parkson kita pergi tanya promoter kat The Store pulak.
Mau kena marah dengan promoter kat The Store tu kan? Takdenya dia nak layan customer tempat lain.

Begitu juga kalau beli vitamin Shaklee, korang kena pastikan SID tersebut boleh guide korang. Bukan beli vitamin pastu bila tanya pape, disuruh rujuk dekat botol je. Itu amalan YANG SALAH.

Beli suplemen dan vitamin Shaklee daripada pengedar yang aktif. Camana nak tau? Cuba usha-usha FB dia, IG dia. Kalau selalu ada update tentang vitamin, insyaAllah dia pengedar aktif.

Ciri-ciri kat atas insyaAllah ada pada Kak Jaz. Kak Jaz adalah PENGEDAR SHAKLEE YANG AKTIF berlokasi di Kota Bharu. Capaian Kak Jaz seluruh Malaysia. Alhamdulillah di setiap negeri ada pengedar dan ahli bawah Kak Jaz.

Setiap bulan Kak Jaz hadiri kelas nutrisi yang Shaklee anjurkan. Setiap hari Kak Jaz join perbincangan untuk tambah pengetahuan tentang produk Shaklee. Kalau ada SID yang kata tak perlu pun nak pergi kelas nutrisi segala bagai tu, korang kena fikir banyak kali untuk beli daripada dia.

Yang penting, korang yang jadi ahli dengan group Kak Jaz insyaAllah akan sentiasa dibantu. Nak makan sendiri boleh, nak bisnes pun boleh dan sangat dialukan.

Bagaimana nak jadi ahli? Hanya RM68.90 untuk menjadi ahli seumur hidup dan korang dah terus boleh beli dengan harga ahli. Nak jadi ahli secara percuma pun boleh juga. Nak tau? Whatsapp Kak Jaz untuk keterangan lanjut okehShare:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari