Friday, 2 December 2016

Pengedar Shaklee Kota Bharu

Sepanjang dok berShaklee ni, banyak sangat kelas² yang dianjurkan oleh pihak syarikat dan upline². Biasanya kelas² nutrisi dan marketing.

Ada kelas secara online dan offline. Biasanya memang Kak Jaz tak lepaskan peluang untuk join semua kelas-kelas yang dianjurkan. Banyak sangat ilmu yang dapat. Free pula tu. Ada juga yang berbayar, tapi sangat-sangat berbabloi.

Bila nak bisnes, tak boleh nak spoonfeed. Mostly dah ada dalam group² fb yang dah disetup oleh upline². Yang perlu buat ialah kena godek² dan follow.

Awal² masa bisnes dulu, upline suggest buat blog. Belajar daripada pengalaman mereka maka Kak Jaz follow  rapat-rapat.

Follow satu² yang ada dalam group tu, alhamdulillah Kak Jaz dah ada blog ini sebagai salah satu cara marketing.




Dah ada hasil daripada blog ini. Pelaburan jangka masa panjang yang sangat menguntungkan. Ada je customer yang dapat contact number melalui blog ini. Berbaloi-baloi kan?

So kalau nak serius berbisnes, meh join Kak Jaz sebab group besar kami ada segala yang anda perlukan. Kelas  produk, kelas marketing, kelas jati diri. You name it, and we will provide it to you :)



Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari