Sunday, 1 January 2017

Suplemen Antioksidan Terbaik Untuk Semua

Setiap produk yang berkualiti tinggi pasti ada harganya. BMW dan Mercedes ada kelas harga tersendiri walaupun ia hanyalah kereta yang sama fungsi dengan kereta lain. Kan?

Pernah baca dan dengar tentang Vivix? Dah terkenal seantero alam suplemen nan satu ini. Ia adalah suplemen antioksidan terbaik.

Vivix adalah suplemen paling premium dalam Shaklee. Melalui polifenol, ia bertindak hingga ke dasar sel dengan meningkatkan tenaga sel, juga menjaga sel yang sihat dan memperbaharui sel yang sudah rosak.

Sel adalah asas utama badan kita. Sel yang sihat adalah asas badan yang sihat. Vivix akan mengoptimakan prestasi sel badan kita dengan memperlahankan AGE protein. AGE (Advanced Glycation End-Product) protein adalah interaksi antara protein dan gula yang berlebihan.
Vivix juga mampu meningkatkan tenaga sel badan kita dan membantu TELOMERES kekal panjang. Telomeres bertindak seperti 'topi' untuk menjaga DNA kita.

Vivix juga sudah dipatenkan oleh Shaklee. Takkan ada suplemen lain yang boleh menyamai Vivix.

Vivix sebenarnya tidak mahal, tetapi ia sangat berbaloi dan setanding dengan kualitinya. Apa bandingan ribuan ringgit yang terpaksa dilaburkan bila sudah sakit berbanding mencegah dengan Vivix yang hanya ratusan ringgit?


Ramai pengguna Vivix yang sangat berpuas hati dengan kesan yang mereka dapat selepas mengamalkannya. Produk yang berkualiti memang berharga.

Tak gitu?

Jika anda berminat untuk mencuba Vivix untuk mencegah daripada penyakit-penyakit kronik, boleh whatsapp saya seperti nombor tertera di bawah.

Anda boleh membeli Vivix terus daripada Shaklee Malaysia dengan menggunakan kad debit atau kredit. Klik imej di bawah untuk urusan pembelian.


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari