Monday, 16 January 2017

Tempat Petik Strawberi Yang Mesra Pengunjung di Royal Farm Cameron Highland

FEBRUARY 2014

Dah almost 3 tahun percutian family ni. Tapi masih teringat-ingat. Sweet memories untuk diingati, kan?

Kami sekeluarga ke Cameron Highland pada February 2014. Kak Jaz drive dari Kajang bersama-sama Akram dan Aamily, che cik dan che su manakala mama dan aboh dari Kota Bharu dengan ayah li.


pengedar shaklee kota bharu


Satu family sepupu pun join sama gak. En suami drive sendirian keesokannya kerana ada kerja yang perlu diselesaikan sebelum itu.

Seronok sangat. Anak-anak yang paling happy. Suka sangat kalau boleh petik strawberi. Nak gunting sendiri, nak masuk dalam bekas sendiri.


pengedar shaklee pengkalan chepa


Seronok masuk ladang strawberi ini sebab takde minimum maximum orang yang boleh masuk. Ia tak kira perhead tapi kira berat strawberi je.


pengedar shaklee kota bharu


Ladang ini dimiliki oleh anak Melayu Kelantan. Seronoknya dok kutip strawberi kat sini selain daripada boleh je masuk seramai yang nak, ia juga takde limit masa. So anak-anak puas hati boleh berlama-lama nak pilih strawberi yang dikehendaki.




Nak travel jauh camni, dalam cuaca yang sedikit berbeza daripada tempat asal kita kena prepare sket, terutama untuk anak-anak. Baju kena sesuai, makanan kena sentiasa ada.

Well, ada rezeki boleh repeat lagi family vacation camni. Seronok dapat spend masa berehat sama-sama.

Tengok senyuman orang-orang tersayang memang menggembirakan hati kita







Jom besarkan tabung travel!


011-1611 1619
Jazilah Ilyas
Shaklee Distributor & Business Consultant
Share:

2 comments:

  1. Bestnyaaa... Lama dah tak gi Cameron..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sangat. Budak-budak ni setiap masa nak pegi seolahnya ada rumah sendiri kat cameron tu

      Delete

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari