Monday, 15 May 2017

Apa Yang Kita Dapat Bila Jadi Pengedar Shaklee





Biasa tak tengok bisnes yang tayang duit dan kereta?

Selalu kan?

Duit dah satu hal, tayang kereta pun dah jadi trend. Pakai lawa² tepi kereta dan share dengan kita.

Tapi kenapa ahli cum pengedar Shaklee tak pernah tayang duit mahupun kereta? Sengkek sangat ke bisnes Shaklee ni? Indah khabar daripada rupa ke?

Haa meh Kak Jaz nak share ngan anda apa yang bakal anda dapat bila jadi ahli dan pengedar Shaklee.

BTW, once anda jadi ahli maka automatiknya anda juga adalah pengedar Shaklee. Tak kira berapa pun belian/jualan anda. Bila daftar je sebagai ahli Shaklee dengan harga RM68.90, maka anda adalah pengedar sah Shaklee.

Shaklee tawarkan 3C untuk para pengedarnya. Jom Kak Jaz share apa 3C ini.

First and foremost yang anda bakal dapat adalah CASH. Ada 2 jenis cash (sebenarnya lebih banyak tapi ini yang utama) yang ditawarkan.

✔ Cash retail
✔ Cash bonus

Cash retail tu terang² datang daripada setiap jualan retail kita. Sebab itu Shaklee sangat menitikberatkan penjualan harga retail untuk yang bukan ahli. Fair la kan? Semua bisnes wajib ada untung runcit. Nama lagi berbisnes .

Cash bonus pula datang daripada jumlah jualan kita untuk setiap bulan. Tetapi kita hanya akan dapat cash bonus bila kita cecah target yang Shaklee dah tetapkan. Paling kurang jualan kita bulan tersebut adalah sekitar RM640 (harga retail).

C kedua ialah CAR. Tapi mana keretanya jika ada bonus untuk kereta? Tak pernah pun nampak pengedar Shaklee tayang kereta. Kan?

Car di sini ialah CAR BONUS dalam bentuk cash. Shaklee sediakan car bonus ini bagi pengedar yang berjaya capai target jualan yang telah ditetapkan.

Paling minima yang pengedar boleh dapat ialah sekitar RM550. Menariknya car bonus ini tiada had. Anda boleh dapat beribu ringgit tunai hanya untuk bahagian car bonus ini.

Terserah pada kita nak buat apa dengan cash car bonus ini. Nak buat bayar ansuran kereta atau apa sahaja. Kita bebas.

Yang terakhir adalah CONVENTION. Reward percutian 6 bintang yang Shaklee tawarkan pada pengedar yang memenuhi target dalam setahun. Jadi nak dapat trip convention ini kena pulun setiap tahun.

Cycle tahunan Shaklee bermula daripada April hingga Mac. Ia akan berulang setiap tahun.

Yang sangat menarik trip convention Shaklee ini, bukan setakat trip 6 bintang, cash dan beg pun disediakan! Kita hanya sediakan passport, diri dan duit untuk shopping. Kita siap boleh bawa pasangan, anak² dan ibu bapa lagi tau. Provided kita capai target yang ditetapkan.

Sekarang ni business leader Shaklee yang dah capai target cycle yang lepas tengah berseronok sakan di Jepun! Banyak tempat² menarik yang Shaklee dah sediakan. Berdarah hidung tengok gambar² cantik di sana 

Satu lagi Kak Jaz nak kongsi dengan anda semua. Shaklee satu²nya company MLM yang dah mempatenkan bayaran infiniti untuk para pengedarnya. Tiada had limit! Jadi memang tak pelik pun leader² kami incomenya berpuluh ratus ribu sebulan.

Shaklee dah tawarkan yang terbaik untuk kita tau. So rugi sangat kalau kita lepaskan.

Kalau anda juga nak rasa kebebasan kewangan begini, jom sertai Kak Jaz dan kita bina legasi sendiri! Kami tak janjikan bulan bintang, tetapi reward ini pasti dapat kita nikmati jika kita berusaha bersungguh-sungguh.

Tiada bisnes yang duduk saja-saja tetapi mengharapkan hasil yang lumayan.

So kalau anda yakin hasil akan dapat selepas kita berusaha, whatsapp Kak Jaz untuk business opportunity yang superb ini!


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Bonjour & Welcome

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Seorang wanita yang didiagnos cervical incompetence. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Kehamilan

Produk Shaklee

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari