Thursday, 11 May 2017

Kawal Gula Dalam Darah dengan Resveratrol

Ada apa-apa perbezaan tak antara dua gambar ini? Orang yang sama pastinya tetapi kedua-dua gambar mempunyai cerita berbeza.
Gambar di sebelah kiri lebih kurus akibat penyakit kencing manis. Kesihatan kurang memberangsangkan bila sakit begini.

Tetapi asbab konsisten dengan VIVIX, gula dalam darah makin terkawal dan bacaannnya makin turun. Badan makin sihat dan pipi makin naik tembam semula.

Awalnya tuan badan degil dan tidak mahu mengambil sebarang ubat hospital mahupun suplemen. tetapi apabila melihat sendiri paras bacaan gula, beliau berubah dan mula makan ubat hospital. Dalam masa yang sama beliau juga mula amalkan Vivix.

Asbab kerja yang sentiasa berada di jalan raya, beliau tinggalkan ubatan hospital kerana ada kesan mengantuk. Beliau adalah seorang pemandu lori jadi perlu elakkan segala risiko yang boleh membawa mudarat.

Namun beliau tetap terus amalkan Vivix tanpa ubatan hospital. Untuk pengetahuan semua, ini adalah pilihan beliau sendiri.

Ini adalah paras bacaan gula sebelum pengambilan Vivix :

19 September 2016 - 16.6
30 September 2016 - 18.9 (bacaan tak puasa)

Selepas pengambilan Vivix :

18 Oktober 2016 - 11.3
10 November 2016 - 7.7

Terdapat penurunan paras gula dalam darah yang ketara. Soalannya, apakah kandungan Vivix yang membantu pesakit ini memperoleh bacaan yang makin positif?


RESVERATROL!

Resveratrol adalah antioksidan terbaik yang penting untuk kesihatan kita. Elderberry yang merupakan salah satu ramuan Vivix bukan sahaja kaya dengan resveratrol tetapi juga mengandungi vitamin A, B dan C yang berkesan dalam mengawal kadar gula dalam darah

Salah satu fungsi Vivix ialah melambatkan pembentukan protein AGE yang menggalakkan penyakit-penyakit kritikal seperti kencing manis.

Ia juga menjaga dan memperbaiki sel badan kita supaya kembali sihat. Sel yang sihat akan menghasilkan badan yang sihat dan bertenaga
Sebagai pesakit diabetes, pemakanan yang teratur dan terkawal adalah penyumbang utama untuk kekal sihat dan cergas. Pengambilan ubat-ubatan dan suplemen akan membantu mengawal kadar gula dalam darah dengan lebih baik dan berkesan.

Jika anda juga perlukan Vivix, boleh whatsapp saya seperti nombor tertera di gambar.

Harga sebotol Vivix adalah RM503.50 dengan penghantaran dan pengeposan percuma terus daripada Shaklee. tetapi jika anda membeli 2 botol Vivix, anda mampu berjimat sehingga RM191.40!

1 botol : RM 503.50
2 botol : RM 805.60

Berbeza kan? Dengan 2 botol Vivix anda layak mendapat keahlian secara percuma dan atas sebab itu harganya lebih jimat kerana anda sudah layak untuk mendapat harga ahli.

Anda dapat keahlian percuma, servis penghantaran dan pengeposan percuma, bonus tunai RM38 beserta konsultasi lengkap dan percuma!

Klik imej di bawah untuk pembelian terus dengan kad debit atau kad kredit anda. Urusan penghantaran akan dilakukan terus daripada HQ Shaklee.Anda dapat meningkatkan tahap kesihatan dan pada masa yang sama dapat penjimatan berganda. Sangat berbaloi!


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari