Monday, 22 May 2017

Minuman Tenaga Supaya Tak Mengantuk Semasa Drive Balik Kampung Untuk Buka Puasa

Hari pertama puasa nanti, mesti ramai yang nak balik kampung buka puasa sama-sama dengan keluarga kan? Tapi drive masa puasa ni agak mencabar minda.

Mengantuk!

Lepas sejam drive dah mula nampak kuyu matanya. Aduhai. Tambah-tambah perjalanan jauh macam KL-KB. Phuh!! Kalau yang tak tahan silap-silap berhenti tepi jalan dan tidur je.
Tapi ada juga yang tegar nak drive walaupun mata dah kuyu. Hish.. Risau tau kalau camni. Macam-macam bahaya yang boleh berlaku. Silap-silap terlelong kereta tu kat jalanraya. Nauzubillahiminzalik!

So camana nak elakkan rasa mengantuk ni?

Ni ha! Set minuman tenaga supaya tak mengantuk bila drive nanti


apa nak buat supaya tak mengantuk masa drive, suplemen tenaga minuman untuk tenaga, kekal bertenaga pada bulan puasa


Set ini terdiri dariapda 3 supplement terbaik iaitu Cinch Tea, Performance Drink dan Vivix.

Cinch Tea - Elakkan rasa mengantuk. Dari mata rasa kena gam, terus celik.

Performance Drink - Bantu badan kekal hydrated. Kalau badan dehydrated, kita cepat jadi lesu.

Vivix - Beri tenaga dan kesegaran berpanjangan pada badan. Minum Cinch Tea dan Performance Drink kalau di tambah dengan Vivix, kesannya lebih wow!

Insya-Allah badan rasa lebih segar, dari mata kuyu terus segar berjam-jam.

Ambil masa sahur tu sama-sama. Mata husband pun segar, kita yang co-pilot pun boleh layan dia borak. Jangan dia je yang segar, kita pula dok tidur.

Jika anda berminat untuk dapatkan set minuman tenaga ini, boleh teruskan membeli dengan klik pada imej di bawah. Anda boleh menggunakan kad debit atau kad kredit dan penghantaran akan diuruskan oleh pihak Shaklee Malaysia.
Atau boleh juga wassap saya untuk saya uruskan tempahan anda


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari