Tuesday, 24 October 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee & Tips Pilih Kumpulan Yang Betul

Assalamualaikum wbt

Kita tahu apabila kita jadi ahli sesuatu kelab pasti kita akan dapat banyak faedah. Sama juga dengan Shaklee. Kelebihan utama bila jadi ahli pastinya dapat beli dengan harga ahli yang pastinya lebih murah daripada harga pasaran. Selain itu akan ada peluang untuk mendapat bonus tunai dan rebate.

BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE? 

Ada 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pertama ialah dengan membayar harga ahli sebanyak RM68.90. Dengan bayaran keahlian ini anda akan dapat satu set memberkit yang mengandungi segala maklumat berkenaan Shaklee.


Cara kedua ialah dengan belian produk bernilai 200UV dan anda layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA. Pembelian 2 botol Vivix contohnya sudah melayakkan anda untuk mendapatkan keahlian percuma ini. Dengan 200UV juga anda sudah layak untuk mendapat bonus tunai.


NAK DAFTAR DENGAN SIAPA?

Orang biasa-biasa akan daftar dengan sesiapa sahaja. Sesiapa di sini merujuk kepada mana-mana ahli Shaklee kerana anda memerlukan introducer untuk proses pendaftaran ini. Mungkin anda akan mendaftar dengan adik-beradik, saudara mara etc etc.

Tetapi jika anda orang yang luar biasa, anda akan memilih untuk mendaftar dengan ahli yang aktif dalam Shaklee. Ada banyak beza dan sebab untuk memilih dengan siapa anda patut mendaftar.

Jika main taram je daftar dengan sesiapa, anda berkemungkinan besar tidak mendapat konsultasi pemakanan yang betul. Kalau salah cara makan rugi je la kan?

Silap kumpulan juga boleh menjerumuskan anda untuk mengeluarkn kos yang lebih. Jika terdapat introducer  yang menyarankan anda membeli pelbagai produk walaupun ia bukan untuk anda gunakan, jauhi orang begini!

Dalam Shaklee, anda tidak perlu membuat stok beribu-ribu. Tambahan jika anda ahli yang baru ingin mengubah tahap kesihatan dan kewangan. Jangan terpedaya dengan tawaran terlebih bombastik. 

Jadi jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee sama ada sebagai ahli yang membeli untuk makan sendiri, atau sekiranya anda berminat untuk berniaga dengan Shaklee, anda boleh whatsapp saya untuk urusan seterusnya.

Tiada upfront stock, tiada kos melebih selain daripada belian produk yang anda perlukan.

Saya bernaung di bawah kumpulan besar iReach yang awesome ini!


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari