Friday, 6 October 2017

Pengedar Bebas Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Kak Jaz adalah Pengedar Bebas Shaklee berlokasi di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat untuk mendapatkan sebarang produk dan suplemen Shaklee serta ingin menjadi ahli Shaklee boleh terus whatsapp Kak Jaz. 
Capaian lokasi yang boleh Kak Jaz hantarkan adalah sekitar:

>> KOTA BHARU
>> KEDAI LALAT
>> KUBANG KERIAN
>> PANTAI CAHAYA BULAN
>> PASIR TUMBUH

Selain daripada itu urusan penghantaran akan dilakukan menggunakan medium pos. InsyaAllah tempoh penerimaan adalah sekitar 3-5 hari bekerja.

Rata-rata pelanggan Kak Jaz berada di seluruh Malaysia dan tidak terhad di Kelantan sahaja. Dengan Shaklee, kita mampu berniaga ke seluruh Malaysia malahan hingga ke luar negara.

Produk Shaklee terdiri daripada vitamin dan suplemen semulajadi, set penjagaan kulit, set penjagaan rambut, set pencuci pakaian dan perkakasan rumah serta penapis air berkualiti tinggi.

Whatsapp Kak Jaz untuk sebarang pertanyaan dan pembelian produk Shaklee ya


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
FB : Jazilah Ilyas *DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari