Monday, 27 November 2017

Cara Kecilkan Pori Wajah Dengan Berkesan

Pori wajah yang besar akan membuatkan wajah kita tampak tidak sekata. Kita juga mungkin nampak lebih tua daripada usia sebenar.

Kulit wajah juga akan nampak lebih kasar dan tidak sihat. Ia boleh menjadikan diri kita kurang keyakinan diri.

Cara Kecilkan Pori Wajah Dengan Berkesan

1. Bersihkan wajah sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Elakkan membersihkan wajah terlalu kerap kerana ia boleh menghilangkan kelembapan semulajadi kulit.

2. Wajib sapukan toner selepas bersihkan wajah.  Toner membantu menutup kembali pori wajah yang terbuka semasa proses membersihkan wajah.

*Pastikan pilih Set Penjagaan Wajah yang semulajadi dan bebas bahan kimia berbahaya

3. GLA Complex
Pernah dengar mengenai GLA Complex Shaklee? Ia mengandungi Omega 6 dan membantu menstabilkan hormon kita. Selain itu ia sangat bagus dalam mengawal minyak berlebihan pada wajah dan mampu mengawal serta memudarkan jeragat.

4. Vitamin C
Vitamin C sangat terkenal untuk kulit. Vitamin C membantu menghasilkan kolagen supaya kulit lebih anjal dan sihat. Ia juga bertindak mengecilkan pori wajah dan mencerahkan kulit dengan berkesan.

Amalan pemakanan suplemen dan vitamin yang konsisten sangat membantu badan dan kulit kita menjadi sihat dan cantik.

Sihatkan badan dan kulit yang cantik pasti akan jadi realiti.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk kecilkan wajah dengan berkesan, anda boleh whatsapp saya seperti nombor di bawah.Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
* DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari