Wednesday, 15 November 2017

Harga Minyak Naik Lagi, Apa Boleh Kita Lakukan?

Kecoh suasana malam ni apabila dikhabarkan MINYAK NAIK lagi. Rata-rata marah dan sakit hati, tapi apa yang boleh kita buat? Keadaan ini di luar kawalan kita. Kita tak boleh nak buat apa, tak boleh nak ubah. Sekurangnya pada masa sekarang.
Kita ada 2 pilihan untuk biasakan diri kita dengan situasi yang tidak mampu kita kawal ni.
1. Kurangkan perbelanjaan
2. Tambahkan pendapatan

Pilihan satu nampak agak sukar dilakukan. Ramai di kalangan kita sudah berbelanja sewajarnya. Kos sara hidup yang makin meningkat menyukarkan kita untuk potong belanja sana dan sini. Sekali harga minyak naik, berkali ganda harga barang keperluan akan meningkat naik.

Jadi nak tak nak kita perlu beralih pada pilihan kedua. Tambah pendapatan. Pelbagaikan sumber pendapatan.

Tapi perlu berhati-hati bila kita dah bercadang nak tambah pendapatan, dengan kata lain kita buat kerja sampingan. Jangan terjebak dengan skim-skim yang menawarkan hasil sekelip mata dengan KOS TERTENTU YANG PERLU DIKELUARKAN.

Sudahlah kita dah rasa terhimpit, kena pula keluarkan modal sedebuk bila nak tambah pendapatan. Tidak masuk akal kan?

Kak Jaz nak sarankan satu bisnes yang perlukan modal yang cukup rendah tetapi mampu memberikan pendapatan yang lumayan. TETAPI ia bukan datang sekelip mata 😊.

Dengan hanya RM80.00, anda sudah mampu menjadi pemilik perniagaan sendiri. Ataupun anda juga mampu menjadi pemilik perniagaan dengan PERCUMA.

Ini bukan scam, ia memang perniagaan yang valid.

Jadi PENGEDAR BEBAS SHAKLEE UNTUK KEBEBASAN KEWANGAN


Shaklee menawarkan satu bentuk perniagaan nyata untuk anda ceburi. Kunci utama hanyalah KERAJINAN. Tiada pernigaan yang mudah, tetapi jika kita cekal dan konsisten insyaAllah kejayaan pasti jadi milik kita.

Shaklee membekalkan suplemen dan vitamin semulajadi terunggul dunia yang datang dengan ratusan ujian klinikal. Ia adalah produk-produk berkualiti tinggi dan sangat mesra alam.

Tidak tahu pasal nutrisi? Kami ada barisan NUTRITIONIST yang akan mengajar dan memberikan kita input sewajarnya. Shaklee sentiasa menyediakan kelas-kelas nutrisi supaya pengedarnya sentiasa up to date dengan info-info nutrisi semasa.

Shaklee juga mempunyai barisan produk kesihatan kulit (SKIN CARE), produk penjagaan rumah dan penapis air. Semuanya lengkap untuk kegunaan kita sekeluarga.

Bagaimana nak berniaga produk-produk keluaran Shaklee? Anda pilih untuk melakukannya sama ada secara online atau offline. Semuanya di tangan anda. Tiada paksaan. Anda akan dapat hasil mengikut apa yang anda lakukan.

Anda nak bisnes tapi tak sempat nak keluar pos barang semua sebab banyak kekangan lain? Jangan risau. Di Shaklee semuanya diuruskan oleh pihak syarikat. Kita hanya perlu klik-klik order dan segala pembungkusan dan penghantaran dilakukan oleh pihak syarikat. Mudah kan?

Jadi bagaimana sekarang? Nak terus merungut dengan kenaikan segala kos terusrat tersirat atau tambah pendapatan kita? Jika anda berminat untuk menambah pendapatan dengan modal yang sangat minimum atau boleh jadi percuma, whatsapp Kak Jaz untuk proses seterusnya 💪

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari