Friday, 17 November 2017

Kulit Cerah Sekata Dengan Suplemen Semulajadi Yang Selamat

Semua orang nak cantik, comel, halus licin mulus kulitnya. Atas faktor permintaan begini pelbagai produk kecantikan dikeluarkan.

Tetapi adakah semuanya BERKESAN dan SELAMAT?

Banyak produk kecantikan yang berkesan tetapi TIDAK SELAMAT. Ada yang terus nampak kesannya dalam jangka masa pendek. Ini masih dikira okay la kot sebab kita cepat sedar. Tetapi bagaimana dengan produk yang memberi kesan buruk pada jangka masa panjang? Yang tidak kita alami sekarang tapi 5-10 tahun akan datang.

Pihak kerajaan telah mengeluarkan senarai banyak produk-produk kecantikan yang berbahaya yang mengandungi bahan terlarang. Jangan kerana kita nak cantik kita abaikan keselamatan kita.

Kulit Cerah Sekata Dengan Suplemen Semulajadi Yang Selamat


Pernah tak baca atau dengar tentang kolagen? Banyak manipulasi di pasaran berkenaa kolagen. Jadi berhati-hati apabila kita membeli kolagen. Biar alah membeli menang memakai tau.

Kolagen yang baik adalah bersumberkan haiwan. Ia lebih lasak berbanding kolagen daripada tumbuhan.

Serbuk kolagen Shaklee (Shaklee Collagen Powder) adalah produk kolagen yang berasaskan sisik ikan merah. Ia tahan lasak dan dengan ukuran 1000 unit dalton, ia mudah diserap oleh badan kita.

Saiz kolagen yang terlalu besar akan menyukarkan penyerapan, manakala yang terlalu kecil pula akan mudah musnah. 1000 dalton adalah yang terbaik.

Mengikut kajian saintifik, selepas penggunaan 6 kotak serbuk kolagen Shaklee, pengguna akan merasai perubahan pada kulit wajah dan seluruh badan.

Tetapi ramai yang telah mendapat kesan jauh lebih awal daripada kajian ini. Rata-rata yang menggunakan serbuk kolagen Shaklee akan merasai perubahan badan dan kulit seawal kotak pertama lagi. Dan mereka akan mengulang pembelian kerana kesan yang memberangsangkan ini.
Serbuk kolagen Shaklee bukan sahaja BERKESAN malahan SELAMAT dengan banyak kajian klinikal yang telah dilakukan.

Jika anda sedang mencari suplemen semulajadi untuk kulit cerah mulus, serbuk kolagen Shaklee wajib jadi pilihan anda!


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari