Tuesday, 21 November 2017

Produk Penjagaan Bayi - Organik dan Tanpa Paraben

20 November 2017 Shaklee Malaysia sekali lagi memperkenalkan produk terbaik dalam pasaran - Produk Penjagaan Bayi - Organik dan Tanpa Paraben.
Kita sedia maklum kulit bayi adalah sensitif dan masih sangat halus. Penggunaan produk yang tinggi bahan kimia berbahaya boleh membawa padah yang cukup buruk pada bayi.

Dengan kesedaran yang cukup tinggi, Shaklee Malaysia berjaya membawa masuk 3 produk penjagaan bayi yang terbaik.
✔Gel mandian
✔Losyen
✔Minyak urut

Ketiga-tiga produk ini adalah diperbuat daripada bahan-bahan ORGANIK dan BEBAS DARIPADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA. Namun ia bukanlah 100% organik.

Kecewa?

Jangan mudah kecewa. Shaklee tidak mengatakan produk penjagaan bayi ini 100% organik kerana ia turut mengandungi AIR. Air bukan bahan organik. Memandangkan Shaklee sangat telus dalam mewarwarkan bahan dalam setiap produknya, tanpa perlu menyorokkan kebenaran ia jujur mengatakan produk penjagaan bayi ini bukan 100% organik.

3 produk penjagaan bayi ini sangat semulajadi dan TIADA BAUAN WANGI seperti kebanyakan produk penjagaan bayi di luar sana. Bau yang ada pada setiap produk ini adalah bau asli yang datang daripada bahan tumbuhan semulajadi yang digunakan.

Jika bayi atau anak anda mempunyai kulit yang cukup sensitif, ada masalah eczema, gatal-gatal dan sebagainya, anda sangat disarankan untuk memiliki ketiga-tiga produk penjagaan bayi ini. Tetapi jangan tunggu anak kita ada masalah terlebih dahulu baru kita mahu merawat kulitnya. Yang terbaik adalah mencegah terlebih dahulu.

Ketiga-tiga produk penjagaan bayi ini diuji dan diluluskan oleh Paediatrician sebagai produk yang selamat untuk keguanaan anak-anak kecil kita.

Jika anda berminat untuk memiliki Produk Penjagaan Bayi - Organik dan Tanpa Paraben ini, anda boleh whatsapp Kak Jaz untuk urusan pembelian.


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931


DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari