Saturday, 16 December 2017

Set Pantang Shaklee Buatkan Badan Kembali Seperti Anak Dara!

Syok betul kalau masa berpantang badan rasa sihat dan fit. Tiada lemau-lemau dan pucat lesi walaupun kita berjaga malam untuk susukan anak.

Yang lagi best lepas habis pantang badan kembali tip top seperti sebelum hamil. Extra bonus jika lebih slim dan cantik berbanding sebelum hamil lagi.

Tak mustahil kan? Kak Jaz selalu sangat dengar orang dok cerita nak kurus nak cantik kena hamil dan pantang lagi sekali. Masa tu badan cam direset kembali.

Tak sungguh tak kata kan? Tengok kesan yang kawan-kawan kita alami lepas amalkan Set Pantang Shaklee. Badan lebih tiptop dan cantik berbanding dahulu tau.

Nak rasa camni jugak kena whatsapp Kak Jaz cepat-cepat dan berpantang dengan Set Pantang Shaklee. Anda pasti puas hati!





Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931


* DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari