Sunday, 3 December 2017

Tips Berpantang Cara Moden Untuk Badan Lebih Sihat

Rata-rata orang kita selalu beranggapan masa berpantang badan akan lemah, lesu, pucat dan tidak bermaya. Tanggapan ini sebenarnya didasarkan dengan pemerhatian zaman berzaman akibat cara pantang yang kurang betul.

Masa berpantang ibu selalu dihadkan makan dan minum. Ada yang masih ditekankan cara berpantang dengan ikan masin, air kosong yang sangat dihadkan dan tanpa buah-buahan atau sayur-sayuran.

Masa berpantang sepatutnya dibekalkan dengan segala nutrisi penting kerana ia adalah tempoh masa penyembuhan. Pada masa ini kita sangat memerlukan khasiat secukupnya supaya badan dapat menjalankan fungsinya dengan cemerlang.

Testimoni Tips Berpantang Cara Moden Untuk Badan Lebih Sihat
Kak Jaz bawakan 3 testimoni ibu-ibu yang sangat berpuas hati dengan Vivix yang diambil semasa mereka dalam tempoh berpantang. Ramai yang rasa cepat sihat dan aktif walaupun perlu berjaga malam berjaga anak kecil.

Vivix membantu memulihkan sel DNA jadi proses penyembuhan menjadi lebih lancar dan cepat. Seronok apabila berpantang tanpa keletihan melampau kan?

Jika anda berminat untuk mendapatkan Vivix untuk melancarkan proses berpantang, whatsapp Kak Jaz untuk urusan pembelian dan penerangan 😊


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931


*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari